22 december

Åh va härligt de är ute! Har precis kommit hem från en prommis med B. vitt och fint och lite kyligt så de biter i kinderna :)

Julstöket börjar vara färdigt. tror att vi har den mesta maten inhandlad. laxen är gravad och julskinkan tänkte jag göra imorn. sen kommer ju astrid och hasse med en del också :) Har dock lite städning kvar, men de hade jag tänkt göra färdigt idag, så de bara är att dammsuga på julafton.
Jag längtar riktigt till jul! de ska bli himla mysigt, dels att vi har den hemma, men framförallt att de är Billys första jul :) Vi skulle förövrigt  behöva dela ut lite klappar idag, men de ska väl hinnas de me :)

Billy utvecklas ju förövrigt i en enorm takt. de går så himla fort och roligt är de! i söndags efter badet fick han vara naken ett tag i vanlig ordning, då upptäckte vi att han kan ju krypa! men han gör de inte med kläder på, men när han är näck skrapar väl magen i så då kan man minsann :) Han sätter sig från kryp/ålaläge själv och kommer iväg från sittade till kryp/åla läge. Han är en hellare på att ställa sig upp på knäna. nu har han även börjat ta steget längre och ställa sig upp på fötterna. som tur är gör han de bara i spjälsängen, tur är väl de för de är lite vinglit minsann :P ja som sagt, de går fort när de väl har börjat :)

Funderar på att köpa en iphone, eller ett abonemang som kostar 449 i månaden med en iphone, då får du ringa, smsa, mmsa, surfa. vet dock inte, låter de lite dyrt eller vad säger ni?

20 december

och 4 dagar kvar till julafton! tiden går fort när man har roligt. Började lite smått att julstäda igår, dammsugade och skurade hela huset, medans Anton fick underhålla Billy. plockade undan alla Billys saker, men nu är allt framme igen. de är väl så när man har småttingar, han hittar ju vars alla grejorna är, så dom får ligga framme under dagarna, så plockar vi bort under kvällarna.

Skottade igår, och vilken pärs! de var inte nån fjädelätt snö! Tur man har en underbar syster som kom och hjälte mig :)

Har börjat sortera upp bland alla kort, för nu tycker jag att de är dags för en framkallning igen. Blir alldeles för långt mellan gångerna, även om de blir betydligt mer nu än innnan Billy kom till världen :) Sötkorven, tänk att man kan älska nån så mkt :)

Idag ska jag väl fortsätta med lite städning. vi ska hem till mamma/mormor för att lära mig grava lax. tänkte när vi ska ha julen här, så skulle jag prova göra lax. men den får ju inte bli misslyckad, så de är bäst man lär sig från dom bästa :)



Finaste Billy :)

17 december

FY och usch vilken dag! Igår blev de, helt oplanerat, en liten skiva. eller vi var hos camilla och danne och spelade monopol och tog en öl (eller blev de kanske några stycken :P) trevligt var de då i alla fall. men jag har mått som jag förtjänat idag. nära döden. huvva! de är tur de är långt mellan gångerna!

Vi var även förbi Hasse och Astrid igår. Erik och Sara var också där. så himla fina, brunbrända och nyss hemkomna från Thailand. Fick se lite bilder från när dom var där. Är ju inte de minsta avundsjuk :P så jäkla härligt! =)

I torsdags var vi ut och käkade med jobbet, Thaigarden, så jäkla god mat dom har! De var mkt trevligt och blev massa med surr i härligt sällskap :) eftersom Anton har varit i stockholm i veckan på kurs, fick Billy sova hos mamma/mormor och pappa/morfar då. for ju ut och åt kring halv åtta, och då kändes de dumt att han skulle få somna där, och sen ska jag komma och slita upp han för att fara och sova hemma. nä så han fick sova där. och han skötte sig så bra så bra! och dom var så glada att dom fick rå om han ett tag :) Men nog saknar man ju han när han inte är hemma. de blir ju så himla tomt!

Nåväl, nu ligger prinsen och sover, och jag tror banne mig att jag ska snöra mig i säng jag med. då kanske man vaknar upp till en bättre och mer produktiv dag imorgon ;) Gnatt!


11 december

Få se då, i torsdags var jag, Anton, Camilla och Billy iväg till långträsk. for till stugan och stekte fläsk och pannkaka. vädret var väl inte de bästa, blåste nalta. men de var trevligt och Billy fick sin första tur i pulkan. vet faktiskt inte vad han tyckte om den. fick ingen direkt min :P nåväl. mormor och morfar hade ju naturligtvis farit till pite. så dom missade vi. vi får fara upp till veckan och hälsa på dom istället :)

Fredag gjorde vi inte må nga knop. bara var hemma och gjorde en tidig kväll.

igår började vi dagen med att skotta. eller rättaresagt anton skottade. jag var inne med Billy. vi gick på en prommis i de snöiga svensbyn. kom hem och fick skoterfrämmande, Ubbe och Calle var så skoterkåt att dom var tvungen ut en sväng. For sen över till Madde och Johan för att gratta Johan som fyllde år :) gott fika! Sen bar de av till Hortlax till Jocke och Hanna. spelade monopol när Billy hade somnat! SOM jag sög på de! haha. gick inge vidare. Hanna sopade banan med allihopa :) Men kul hade vi! :)

Billy har krånglat endel inatt. störtgrinar och är inte alls sig lik. kan de va en tand. eller är de magen som börjat krångla igen!? Time will tell. steg väl i princip upp kl 5 i morse. han la åt en liten stund till, men innan man då själv har somnat.. nu har jag varit ut och skottat och Billy ligger och sover. så jag tror minsann jag ska vila lite innan skidskyttet drar igång.



Vi har ju förövigt fått sänka ner hans säng, för killen ska ju klättra på allt numer :P

7 december

Åh va härligt att vi har lite snö, och att de bliter lite i kinderna när man är ute å går :)

Jag, Billy och syrran och kanske anton, tänkte fara till Långträsk imorn. ska fara till stugan och sitta vid bakvarn och grilla och mysa på :) och givetvis hälsa på mormor och morfar i samma veva :)

Igår var jag ju som sagt på vägledningscentrum. vet inte om jag blev så hemskt mkt klokare. fick lite papper på olika utbildningar. och lite svar på vissa av mina frågor. men vet dock inte om de är värt att börja plugga. när han säger att de är svårt att få såna jobb jag vill ha, utan kontakter. kanska ska dra mig ut på stan först för att söka lite jobb. de låter ju inte så lockande med studielån heller, mkt roligare att tjäna pengar :)

Idag har jag och B varit och hälsat på fröken persson :) Massor trevligt med lite surr :) for hem, käkade och for och hälsade på camilla och danne. nu har vi kommit hem för ett litet tag sen, anton har hunnit fara iväg och spela bandy. och jag sitter här och lilla Billy sover. Ska ta och hoppa i soffan och slå på en bra film :)

5 december

så har de äntligen snöat lite lite, de blir så himla mkt finare ute. får bara komma lite (mkt) till så vi får en riktigt vit jul :) På tal om julen så har jag och Anton köpt färdigt alla julklappar, kanske nån liten grej till Billy kvar, bara för att han är så söt :P de känns faktiskt riktigt skönt att slippa va på stan och köa. dock tror jag att ja ska in en sväng imorn. men de återstår att se :P

I lördags var vi på  havsbadet med jobbet. de var mkt trevligt, bra show, men maten var väl inte den bästa. men sällskapet var ju såklart toppen :) vi rundade av rätt så tidigt. men sådär dagen efter var de väldigt skönt :)

Söndag såg vi skidor mest hela dagen. fick besök av svärmor och svärfar, gick en prommis, var och handlade och sånt. väldarns intressant! :P

Idag har Catrine vart och hälsat på. himla himla kul, de var alldeles för länge sen sen sist! surrade ikapp lite, medans Billy roade sig på egen hand. han har blivit så himla duktig på att stå på knänen och gunga fram och tillbaks. så får se om han kryper när som helst. han var då så dra sig upp på knäna på tvbänken för första gången idag. att napp-burken kan  vara så lockande :P haha

Nu imorn ska jag till vägledningscentrum. hoppas på att jag blir lite klokare på vad jag vill göra och vilka möjligheter som finns.



Far och son efter dagens bad :)

1 december

Yey, 1 december :) vill så gärna ha lite snö på backen så de blir lite mer julstämning. sitter då nu och lyssnar på julradio.se mkt bra kanal så här i december ;)

Igår var de mammaträff här hemma. riktigt roligt att träffa alla igen, samt lite nya tillskott. alltid trevligt :) hade dock önskat att jag hunnit städa lite bättre och baka lite godare :P haha men men, man hinner de man hinner :) riktigt roligt var de då att få surra av sig lite :)

Och äntligen har skidskyttet börjat!! Herrarna igår, gick väl sisådär. men damerna idag var riktigt rolig att se. lite skrällar är aldrig fel! Nu är de hockey för fulla muggar. skelefte-lule. spännande :)
Har varit och hälsat på mamma idag också. passade på att lämna Billy en sväng där för att fara iväg till coop för att storhandla.

På lördag blir de "julbord" utan julmat med jobbet på havsbadet. längtar till att få träffa dom och höra vad som händer och sker i djupviken :P

Förövrigt har Billy blivit allmänt kinkig när han ska gå och sova för kvällen. har ju länge kunna lägga han i sängen, så tror han sig själv efter ett tag. men nu är de så fort man har ens tänkt tanken att lämna rummet så blir de panikskrik. nätterna är ju inte heller dom bästa. han är orolig och vaknar flera flera gånger/natt. Hoppas de går till sig snart! kan de va en tand som ligger bakom de hela? :P nåja, he orn sä :)


Haha, Anton tyckte detta var skit kul. tyckte att han såg ut som nalle puh. Lillen :)

RSS 2.0