28 april

Helg! Yeey! :) idag vankas de 25års fest för finaste Anneli som fyllde år igår :) men först ska vi slå ihjäl dagen. Verkar vara riktigt fint väder, så jag tror vi ska gå ut och leka :)

Jag var till stan i veckan. Var ute efter ett par gympadojjor till Billy. Och hittade också! :) kanon, han kan gå betydligt bättre i dom, dom är nog inte lika klumpiga som stövlarna. Så igår var vi ute och gick till bommarna och tillbaks. Billy var lyrisk och skulle plocka upp vartenda löv som låg på vägen :p i nerförsbackarna fick man se till så de inte gick för fort, han vill gärna springa men han bör nog vänta med de ett tag :)

Annars har veckan susat förbi. Varit och hälsat på mammpapp. Haft besök av folk. Trevligt trevligt! :) bakade bullar här för nån kväll sen så de ska finnas till de stundande 1 års kalaset.

Förhandlingarna går förövrigt piss. Jag som har en tjänst på 28,5 timmar i veckan blir erbjuden en tjänst på 10 timmar i veckan. Ösigt.. Eh nä! Men facket gick ju inte med på de, så ny förhandling väntas 3 maj. Hoppas dom kommer på bättre tankar.

Nu ska jag gå till datorn å betala räkningar.


24 april

Jäkla förhandlingar som ska dra ut på tiden. Fick veta idag att dom inte kommer överens,Facket och Konsum, de var då fan! Tjorv och bök.

I övrigt i veckan har vi inte gjort mkt. Har varit här hemma, och tvättat. Dock kan jag bara köra 2 maskiner om dagen annars har jag ingenstans att hänga den. Tänk om man hade en torktumlare :p

Jag och Anton började igår och plocka och städa i husgaraget och gästrummet. Sorterade ut bland Billys kläder och saker. Tog undan de som ska vara kvar och har tagit kort på se som ska säljas. Ska lägga ut de på blocket när tid och ork finns.

Billy har varit grinig och gnällig hela dagen lång. Men sånna dagar måste man väl också få ha, även om de är krävande å lyssna på. Han snubblade även i morse på nåt konstigt sätt. Vi var på golvet och lekte. Han var bakom mig och plötsligt hörde jag en duns, och hörde direkt att de inte tog bra. Faceplant i golvet. Stackars lilla unge. Näsblod i mängder. Huvva de skär i mammahjärtat. Men de gick ju bra ändå, lite öm i snoken verkar han Dock vara.

Jag verkar vara ovanligt tankspridd. Gjorde som jag alltid gör när jag ska lägga Billy. Men han vart förbannad när jag la ner han. Tänkte jaha, nu ska de bökas. Gick och drack vatten då de slog mig: jag har ju för fasen inte gett han kvällsvällingen. Herremin, gick och hämtade upp han gav han välling och ner i säng igen, då sa han inte ett ljud och nu verkar de som han har somnat Haha :)

Kolla in cool jackan som Billy fått av sin mormor och morfar. Formel 1 nästa :))




22 april

Söndag idag och vi har kommit hem från vuogga. Vi har haft en underbar vecka med fina vänner :) stugan, eller huset, som vi bodde i var superfint! Vi var ju som sagt 10 vuxna, 3 barn och 2 hundar. Ljudnivån har ju varit på gode många decibel då och då, men de har ändå gått förvånansvärt bra :) alla har varit dötrötta när vi kommit hem efter en dag ute med skotern, så barnen har gått i säng tidigt och hundarna har inte gjort mkt väsen av sig :p

Vi var ju på en långstyrning en dag, till nasastugan och till laisstugan. Blev väl ca 12 mil den dan. Men vi hade strålande väder, faktiskt en av få dagar som var så fina. annars har vädret varit lite si och så, halvklart eller mulet, men de har gått att va ute varje dag. Fredagen sprack de upp kring 13 tiden så då blev de en lååång dag ute, skönt! :)

Billy har mått bra ute, han kan ju bli lite rastlös och orörlig med alla kläder på men för de mesta har de gått bra, man får knoga och dra på pulkan eller fara ut me skotern nån gång om sänder för att roa han.

Onsdag natt blev han däremot dålig. Han hade ont nån stans, magen, tänder? Svårt att veta. Han fick en Alvedon och efter många timmar stök och bök somnade han tillslut. Men vaknade ändå samma tid kl 7 så de blev inte många timmar den natten. I övrigt har han varit pigg men dålig i magen nanting! Vi har nog bytt minst 5 bajsblöjor om dagen. De är lite bökigt när man är ute med skotern men de går de med. Nu på hemvägen från vuogga hann han bajsa 2 ggr. Hmm, får se om de dyker upp nå gaddar snart.

Förhandlingarna på jobbet har ju dragit igång i fredags. Jag väntar med spänning på vad som ska ske. Hoppas Maria ringer imorgon.

Nä nu måst jag iväg och handla innan sigges stänger. Kylen här hemma ekar tomt :p


14 april

Lördag!! :) vilket betyder att imorn är de söndag och dags för avfärd mot fjällvärlden. Älskar de! :)

Idag är de packa som gäller. Har inte ens börjat men vi har ju hela dagen på oss. Får väl se om jag får nån hjälp av Anton som var på krogen igår. Tvivlar. Men de är ju ändå jag som brukar stå för packningen. Han får umgås med Billy medan jag packar och handlar :p

Annars gör vi inte så mkt. Är sjukt trött på dagarna. Lägger mig och vilar så snart Billy gör de. Jaja, de vänder väl. Igår var jag till mammpapp en sväng och hälsade på :) var på sminkparty hos Anneli tidigare i veckan. Nog blir man ju sugen å handla. Men de var lite dyrt för min plånka :p

Billy dreglar för övrigt som aldrig förr. Tänker: nu kommer nog tänderna. Men dom lyser med sin frånvaro. Skulle vara bra om Han hade nån enstaka så han kan tugga maten. Men de kommer väl, så småningom ;)

Nu tänker jag sätta igång å packa medan herrarna i huset sover.



12 april

Torsdag idag? Eller? Jag är helt dygenvild :p fick sovmorgon i morse till kl 8.00. Magiskt! :) inte som tidigare i veckan då jag trodde att Billy sov till kvart i 10, tills jag insåg att klockan hade stannat och den igentligen var 7. Lite snopet.

Billy går ju för fulla muggar nu. Han blir stadigare och stadigare, när han ramlar så sätter han sig på rumpan eller tar emot sig med händerna. Igår kom han på hur Bobby carn funkade. Så nu är den hans favorit sak. Han kommer upp på den själv och är ibland nog så våghalsig och ska gärna stå på den. Han tar sig sakta men säkert lite framåt. Sen gör han ju en oslagbart min när han sitter på den. Drar ihop hela ansiktet och brummar. Ska försöka få de på kort ;) haha.

Själv så går dagarna åt till att tvätta upp kläder för att sen packa ner dom igen, för på söndag bär de av till vougga :)) jag har varit till stan och köpt nå ullsockar som Billy kan ha i skorna så att han inte blir kall. Köpte även en ny pyjamas när den gamla blivit alldeles för kort i benen.

Idag ska jag göra lite mat som ska ta med till fjälls. Men nu umgås med min finaste Billy tills han ska sova förmiddagslur. :)



8 april

Söndag idag och vi har hunnit komma hem från gauto och packat upp och slagit på första tvättmaskinen, många kvar. Vi har haft de suuuperhärligt!! Kan väl inte klaga på vädret. Har haft fina dagar bara man hittar lite lä. Jag gillade gauto skarpt. De var ju första gången vi var där, men de var så bra leder och nära till fjället. Stugan å andra sidan var ju inte så mkt att hurra för men de funka. Är dock sjukt glad över att få dricka svensbyvatten igen. Vattnet där borta smakade och luktade prutt.

Vi var runt på lite olika ställen, jäkkvikk en dag, och niusa typ 3 dagar. Och så på nå andra ställen som jag it vet va dom heter. Billy har haft de bra för de mesta. Han har ju lite svårt att greppa något med vantarna på, men han har lärt sig att gå lite bättre i skorna. Är inte längre förstenad.

Kvällarna var mysiga, men tidiga. Man blir ju så trött när man är ute en hel dag och så kommer man in och typ brinner i ansiktet. En kväll satt faktiskt jag och Anton och väntade på att Billy skulle somna så vi fick gå och lägga oss :p haha

Nä nu ska jag lägga mig och dö i soffan ett tag. Lite bilder från resan :)


RSS 2.0