30 mars

Fredag!! :) nu är de inte länge kvar till söndag, då tar vi vårt pick och pack och drar till gauto :) dock verkar de som de bara blir jag Anton Billy och Ubbe som far på söndag. Dom andra kommer måndag/tisdag pga jobb eller utlandsresor. De blir ju helt klart roligare när resten av gänget ansluter :)

Igår var jag mamma och B till storheden. Skulle ju som sagt köpa en madrass till resesängen. Men dom hade också slut (gahh!!!) vi får lov att ta den vanliga madrassen även om den är lite liten. Vi hitta ju däremot lite annat att handla. Ica maxi är nu en affär som jag gärna skulle ha i pite :)

Vi är ju förövrigt hundvakt åt Kerran i några dagar medan svärmor och svärfar mår gott i Teneriffa. De är himla mysigt. Billy gillar Kerran skarpt och vill gärna fram och känna. Kerran gillar inte riktigt Billy. Hon tycker att han är lite läskig och går gärna där ifrån. De resulterar i att Billy tror att hon leker. Så han kryper mot henne, hon flyttar dig till ett annat rum, och Billy kryper efter osv glad i hågen :)

Idag ska vi till konsum och säga hejdå till finaste Lena :'/ som gör sin sista dag på jobbet idag.


28 mars

Onsdag idag. Jag vet inte varför jag inte kan sova. Billy sover ju än. Jaja, lite egentid på morgonen :p

I måndags var jag och Billy till jysk. Jag skulle kolla efter en madrass till resesängen. Vi brukar ju annars ta madrassen som han har i sin vanliga säng, men den är lite liten. Som vanligt så hade dom inte de man ska ha inne. Får se om vi drar till storheden och kollar nån dag. Sen drog vi till Camilla och surrade, for och handlade de nödvändigaste på Sigvards och for heim.

Igår kom min mormor och morfar hit en sväng och hälsade på. Fick mig en födelsedagspresent. Tack och bock! :) sen for vi åter igen till stan. In på ÖB och köpte lite engångsartiklar till fjälls. Och storhandlade på Coop. Idag ska jag börja laga lite mat så de finns till fjälls.

Nu håller nog min lilla prins att vakna. Kolla så stilig han var i lördags ;)




26 mars

Helgerna går fort när man har roligt :) i fredags började vi dagen med att fara in till stan och göra lite nyttigheter. Antons släkting från Gotland hade kommit upp så dom for ut med skotern från morgon. Jag och Billy fick besök av Catrine och Johan, och Anneli och Danne. Så himla trevligt att få träffas en sväng! :)

Grabbarna kom hem hit och vi käkade tacos. Kvällen fortsatte i festens tecken. Vi fick lite mer främmande och surrade in på småtimmarna.

Klockan 7.00 ringde dock Billys klocka. Bara att stiga upp. Han fick hoppa i badet på morgonkvisten. Vi passade på att ta oss en powernap när Billy sov sin förmiddagssväng. Sen var de bara att klä upp sig, för nu vankas de bröllop :)

Vi for och lämnade Billy hos farmor och farfar. Iväg till kyrkan. Mange och Ida var sååå fina. Tårarna var nu inte långt bort. Jätte fint bröllop!! Och lilla Alice var ju söt som socker :)

Sen iväg till lillpite där de vankas bröllopsfest. Välkomst drink, förätt, varmrätt och så bröllopstårta. Sjukt god mat, och tårta :) de var verkligen en lyckad kväll. Och jag hoppas att brudparet hade lika kul som vi andra. De blev endel tal och roligheter under hela kvällen.

Höjdpunkten var bröllopsdansen. Vi var ju på möhippan och svensexan och spelade in "de vackraste" på en studio. Var för sig fick Ida och Mange sjunga, och vi var inte där samtidigt så dom viste inte om att den andra sjöng, och vi sa att dom inte fick berätta.

Låten börjar så fint med att Ida sjunger. När andra versen börjar är de manges ljuva stämma som hörs. Minen på Ida är obetalbar! Så chockad! Så jäkla kul! Haha :)

Söndagen gick i lugnets tecken. Vi gjorde nu inte många knop. Men de var de värt efter en så kul kväll :)


21 mars

Grattis till mig själv. Från och med idag är jag halvvägs till 50 :p

I måndags for vi iväg till stan en sväng och handlade skor till Billy. De är nu inte de lättaste att hitta några som är nog höga fram, han har så kraftig vrist :p men tillslut så, blir skönt att kunna ställa ner han på backen utan att behöva bli blöt. Tvivlar ju på att han kommer å gå i skorna i år, han blir som förstenad när dom är på :) haha men tanken är att han ska kunna ha dom till hösten också. Vi tackar mamma för slanten till skorna :)

Igår var de mammaträff hos nina. Myshe trevligt. Verkar som de blir här nästa sväng. Om vi nu int är i fjälls :)

Idag har vi agerat taxi till syrran. Astrid var vänlig nog och körde hem hennes bil. Mången tack. Sen har vi haft lite främmande och bjudit på fika dagen till ära :) nu har vi landat i soffan och halvdött. Ska snart he mig i säng och slå på breaking dawn som min kära sambo köpte till mig idag :) yeey




Billy förstenad i sina nya skor :)


19 mars

Då var de en ny vecka igen, nya tag :) i fredags var Anton ledig från jobbet. Vi passade på att storhandla och städa här hemma. Kvällen gick för min del ut på att packa inför lördagen. Anton blev hämtad av Daniel för att skruva i ockeln.

Sen kom ju äntligen lördagen, som jag har längtat. De blev en tidig morgon. Packa de sista och kring 8 for jag och Billy och hämtade upp mamma i Hortlax. Sen lämnade vi av mig hemma i svensbyn och dom fortsatte till Långträsk. Anton for med grabbarna redan 7 med skotern upp till lillpite :)

Kl 9 vart jag upphämtad av Madde, vi for och hämtade upp Camilla. Sen raka spåret till lillpite och kidnappa Ida, dags för möhippa!! :)

Vi gjorde en massa kul under dagen. Lunchade på röda lyktan. Sen iväg till brovalla för bobrace, skidskytte, stafettkubb, tipsrunda mm mm :) sen iväg mot stortjärn stugan där vi mötte upp med grabbarnas svensexa. Där fortsatte festen hela kvällen. Riktigt riktigt roligt! Hoppas att huvudpersonerna hade lika kul som oss :) gillade skarpt ockeln som vi hade köpt till Mange. Den var nu inte läcker, men han verkade uppskatta den :) haha

Stor eloge till Camilla, Danne, Johan, Madde som fixade denna oförglömliga dag! :)

Söndagen tog vi sovmorgon till 11.30(!!!) shit, när hände de sist? :p var välbehövligt. Vi var lite småslitna hela dagen. Kring 14 kom finaste B hem. Som vi pussade upp han ;) vi hade även besök av Jocke och Hanna och Erik. Såg hockeyn som gick åt helskotta. Sen blev de en tidig kväll. Får se vad denna dag bjuder på :p




Huvudpersonerna under kvällen, Mange och Ida :)


15 mars

Igår var de ju riktigt fint väder. Lite sommar väder, i alla fall på våran altan. De blåste nog åt rätt håll :p vi satt ute och solade våra bleka nunor. Men känns då inte som man fick nå färg. Men de kommer såsmåningom.

På kvällen vart de hockey och som dom spelade dåligt. Förlust vart de, men dom får skylla sig själv!:p

Idag har jag och Anneli och Billy lunchat och rantat runt på stan. Myche trevligt! Billy var envis och ville inte sova, de finns ju så mkt att titta på ;) men strax innan vi var färdiga la han åt sina fina blå ett tag. Jag hittade en tröja på vila, flux på Apoteket och lite öl på bolaget :p haha

Sen for vi en sväng till mamma och hälsade på. Billy har haft en "gådag" i eftermiddag. De började hos mamma där han övade för fullt. Här hemma har han gått från fönstret i vardagsrummet till köksbordet utan att trilla på ändan en enda gång. Duktiga unge :)

Han sover sen en timme tillbaks ungefär. Så går de när man nästan int sover nå middag på dagen ;) får väl se om de bli uber tidig morgon imorn eller om den bara blir tidig :p

Har ju förövrigt ringt och prutat på räntan på huslånet i veckan. Är lite stolt över mig själv, fick ner den 0,75 % på ena och 0,6 % på andra. Så de lönar sig å sätta lite krav på banken ibland ;) haha

Såhär fint sov Billy middag igår. Slagen hjälte <3


13 mars

Som de blåser! Ändå mindre idag än vad de gjorde igår. Men de är som så trist när de i övrigt är så himla fint väder. Varmt och soligt, men de tar som bort charmen när de blåser som aldrig förr. Nåja, vi har väl varit ute i sisådär en halvtimme när Camilla var hit på besök :)

I lördags var vi ju i Lule. Jag hittade faktiskt en klänning som jag ska ha på bröllopet :) sen supergod lunch på en thai restaurang.
Riktigt trevlig dag! Hade dock ont i halsen. Och på kvällen blev de ännu värre. Blev en tidig kväll för Carro. Så jäkla synd, hade velat till Emma och träffa brudarna. Men de får bli en annan gång.

Söndagen var jag lite piggare men inte 100. Vi var ute en liten stund på altanen. Grillade pinnbröd, sjukt gott. Sen blev de ett bad för Billy. Han badade länge och väl :) Igår var vi till mamma en sväng.

Nu har Billy somnat så jag ska passa på att vila lite. Han har ju börja få för sig att de är morgon 5.30. De är de inte! :p




Här har ni en som älskar att bada :)


10 mars

Grattis på 10 månadersdagen älskade Billy :) herregud vad de går undan :p

Vi var ju till Långträsk i torsdags. Var ju inte bäst väder men de bjöds på både fika och fläsk och pannkaka så de kan ju inte bli annat än lyckat! Billy tog sina första 10 steg helt själv. Först lurade Camilla han så han gick själv. Men så hipps vipps tog han sig från en stol till en annan utan att hålla i sig! Duktiga unge :) men nog är de ju vingligt än, men de måste de få va ett tag :p

Igår var de BVC koll. Billy gick igenom ua. Landade på 75,5 cm lång och 11,2 kg. Han börjar växa ikapp sin vikt nu ;) sen hängde vi hos mammpapp hela dagen. Sen hem för att se skidskyttet ( som för övrigt gick åt h-vete) Billy var så trött och förkyld så han vaknade inte förrns halv 6. Då bar de iväg till Statt och käka after work med familjen Nilsson. Myche trevligt. Men en trött och sliten Billy gjorde att vi for strax efter maten.

Natten har gått hyfsat bra. Lite snorigt och hostigt men ingen feber än (peppar peppar) så idag blir de att fara till Lule och förhoppningsvis shoppa lite :) skulle behöva nåt fint att ha på mig till bröllopet.


8 mars

Torsdag idag. Jag har vaknat, men inte Billy. De är surt att inte kunna sova när man igentligen vill. Nåja, idag ska jag och B och Camilla, Ida och Alice till Långträsk. Ska bli mysigt. Få träffa mormor och morfar. Och såklart va ute och käka fläsk och pannkaka :)

Igår var de mammaträff hos Hanna. Himla roligt, de börjar bli fart i ungarna nu :) sen hem en sväng och landa. Missade skidskyttet! Förbannat, men de var så mysigt att vila med Billy i våran säng. De blir ju som aldrig nu, så man får passa på :)

Sen drog vi iväg till lillpite och Mange och Ida. Där väntade 2 grisar på oss. Så kvällen spenderade vi med att stycka och packa gris. Gick förvånansvärt snabbt. Och som
Man får kött! Så nu är frysen full i mat :)nä nu blev jag frukost hungrig. Dags att kliva upp :)

Provade glajerna på Billy. Störtfrän vart han, men de tar nog ett tag att vänja sig vid dom :p


5 mars

Helgen som var, i fredags skotta vi av altanen och satt där och mös.

I lördags var vi ute tidigt i de fina vädret. Billy kröp runt på altanen, och när han blev less fick han ta sig en lur i barnvagnen. De kom hit en drös med folk och vi grillade och surrade tills träden kom ivägen för solen. In och se skidskytte. Sen hockey. Sen kom främmandet tillbaka :) vi käkade god mat och spelade spel hela kvällen. Mkt trevligt :)

Söndagen var vi trött och slitna. Gjorde lunchen ute. Billy tog en tvåtimmars vila och vi passade på att göra samma. Sen drog vi iväg till mammpapp och hälsade på och besade middag ;) haha

De var de de. I veckan blir de mammaträff i Hortlax och invägning och mätning på BVC på fredag. Ska bli spännande och se hur han har växt. Billy har ju börjat säga mamma <3 gullungen :) sen ska vi nog ta och hitta på nå mer däremellan :)


2 mars

Då går vi mot helgen igen, och de ser ut att bli fiinvääre :)

Veckan som gott har vi i princip spenderat hemma. Anton har legat sjuk i förkylning och feber. Jag och Billy verkar ha klarat oss än så länge :)

De har ju varit varmt och rasat från taket både en och två gånger. Så de var bara he sig ut och skotta. Tung blöt snö, men tar man de i etapper så går de ju. Innan jag hade skottat gången utanför dörrn för att ta oss ut på promenad så hann då Billy somna i vagnen.

Idag har vi varit och pantat burkar och flaskor på Coop. Sen iväg till Astrid en liten sväng. Sen hem och nu sitter vi ute och har precis skottat av altanen. Så nu ska vi mysa där hela våren lång :) hoppas de här finvädret håller i dig. Vi skulle ha farit upp till Långträsk nån helg också :) de är nog int så långt bort :)


RSS 2.0