26 november

Då gör vi ett nytt försök, påbörjade ett inlägg igår, men se dök upp saker hela tiden så de blev aldrig klart, så nu försöker vi igen :)

I tosdags var vi för första gången och badade med Billy på badhuset. de gick alldeles utmärkt. och roligt sällskap i form av Hanna och Filip, och Sussa och Tovah :) söt ungar! :P efteråt for vi till mamma/mormor och tog en välbehövlig p-nap. sen iväg till Barnens hus för att inhandla en större bilbarnstol till B. vi tackar gammelmormor och gammelmorfar för slanten :) nu är den då inmonterad, och de är så skönt med lite mer plats för Billy, och att jag slutar bära både stolen och billy. sen bar de iväg hem för ett bad för billy i vanligt vatten, så vi fick bort kloret och han fick lite olja på sig istälet :)

Igår for jag och camilla, och billy såklart. till toys´rús. inhandlade alla julklapparna, så nu är man fädig med de, skönt! :) På kvällen bjöd mange och ida på middag i lillpite. Sjukt god mat!! och mkt trevligt sällskap såklart :) Billy somnade gode lätt borta, jag blev rent impad :) vaknade ju dock när vi skulle he oss hem, och de tog väl en halvtimme-timme, innnan han sov igen. men somnade själv i sin egen säng. storkillen! :) Som förövrigt har börjat hasa sig framåt nu! de går ju inte så jätte fort, och de märktes igår när han var med Alice, Edward och Elias. de är lite bättre fart på dom, så billy hinner typ int få nå leksaker :p haha  nåja, vänta bara :)

Nu har Anton farit iväg på bandy, och jag och B var just ute på en prommis. SOM de blåser! Lillskutten ligger ute och sover i vagnen. tur att sufletten går att dra hela vägen ner nästan :)
Får väl se om de eventuellt blir skoterköp idag. den som lever får se :)


21 november

Jag och Billy har precis kommit hem från en prommis. han ligger för tillfället och sover ute i vagnen :)

Han var ju och hälsade på hos farmor och farfar i helgen, lördag till söndag. och de hade vist gått bra :) Natten var väl lite knorrig men dom verkade inte hålla de så farligt :P Vi for och hämtade han kring 12-13 tiden, men fastnade där och åt lunch/middag och såg skidor. och sen hem för att he Billy inni badet. och som han gillar de. speciellt nu när han kan sitta. han plaskar på som aldrig förr :) Moster Camilla hade Billy-abstinens så hon kikade förbi. Kul var de! :)

På torsdag kanske de bär av till badhuset för första gången. får väl se vad han tycker om de :) ska säkert bli skoj. har vart och inhandlat badblöjor, så de inte ska hända en olycka i badet :P

När hajna vaknar ska vi dra iväg och handla så vi får oss nå mat idag :) HAde tänkt göra räksoppa. får se hur jag lyckas med det :P


19 November

I torsdags var vi på mammaträff. alltid liika roligt att träffas och surra lite :) fick dock avvika gode tidigt för jag och Billy hade tid på bvc. 6 månaders (!!!) kontroll. oj vad tiden springer i väg. Han landade på 10050g och 69,5 cm lång. så han växer som han ska, och kanske lite till, sötkorven :)

Igår kom Jocke och Hanna förbi med mat, massor gott och roligt sällskap. Johan och Edward kikade också in och såg hockeyn med oss :)

Idag har vi käkat mysfrukost. Varm choklad och rostade mackor. nu ligger Billy och sover, och jag tror att anton har gått och lagt sig också. de är så tyst här hemma :P och tystare ska de bli. för Astrid och Hasse kommer idag och ska hämta Billy. dom ville låna han över dagen och natten, så de måste dom ju få. ska bli skönt med sovmorgon imorn. om man nu kan sova, eller om man har blivit som en klocka och vaknar klockan 06.00 :P

Idag har jag minsann tänkt julpynta :) de är ju bara en vecka för tidigt så jag tycker att de är lagligt. dessutom har man ju ingen liten parvel hemma, så de kommer att gå lite fortare :)

15 November

15 november och en liten extra slant kom in på kontot idag. lönen från inventeringen, satt ju inte helt fel :)

Igår kom anton hem kring lunch, så vi drog in till stan för att göra lite ärenden. när vi kom hem spolade han av bilarna, vilket var väldigt välbehövligt. nu är dom då rena i alla fall, får väl se hur länge de håller i sig :) Jag passade på att gå en prommis med Billy medan han gjorde de. men kom på  när jag var på stovägen att jag inte hade tagit på mig reflexvästen, ajjabajja, bara att snirkla sig hem via kvarteren. Billy hann då i alla fall somna trots den korta turen. när jag då kom hem var min mormor och morfar och hälsade på. Billy han vakna efter ett tag så dom fick räffa han också :)

Idag har vi som int gjort nåt, men ikväll smäller de, vi ska och se breaking dawn kl 00.01. kan bli svårt att hålla sig vaken, så jag måste nog gå och vila ett tag, typ nu. får väl se hur de går. men jag har höga förväntningar på filmen i alla fall. ska bli sjukt kul!! :)

Annars i veckan är de mammaträff och bvc besök som gäller. ska bli kul att träffa alla mammor och bebisar igen, men kan inte vara där allt för länge, för då ska ja till bvc för vägning och mätning samt läkarkoll. ska bli intressant :) Billy har faktiskt så smått börja dra sig framåt idag :)



Haha, här var han inte stor lillen. och byxorna satt precis under armarna. söten ;)

11-11-11

Fredag! Yey! roligt datum också. ett som inte kommer så himla ofta :) Har börjat fixa med lite julklappar. känns skönt att ha några bortgjorda i alla fall :) Igårkväll skulle vi se hockeyn, men se de gick inte. fick inte in kanalen av nån underlig anledning. vi (anton) måst no iväg och köpa nå grejs till parabolen så vi får in 10 an :P

Idag har jag och Billy varit och hälsat på mamma/mormor. när vi kom dit var även Camilla där. trevligt att surra lite, samt få i oss frukost/lunch. sen for jag och Billy och handlade och sen hem. han har varit så himla mysig idag. skrattat och mått bra. sötkorven :) nu har vi precis vart på prommis, så han ligger ute och sover i vagnen. säkert mysigt i denna kyla, när han är så nerbäddad.

Vi får väl se vad kvällen bjuder på. vet int om de är nå hockey?
Jag kan väl bjuda på en bild i alla fall :)



Finaste :)

7 november

Få se nu. de händer int så hämst mycke. har dock bestämt att jag ska börja jobba varannan helg efter nyår. ett tag i alla fall, för att få ihop en extra slant och för att spara lite dagar. så kanske man kan vara hemma över nästa sommar också :)

Helgerna går fort, men de är väl som de ska va. i lödags var vi en sväng till camilla och danne och käkade middag. god mat och trevligt sällskap :) i söndags var vi hos johan och madde och fällde träd. eller vi brudar var väl int så aktiv me de. vi fick ta barnpassningen :P fint får dom de i alla fall :) sen var de upp och iväg för att fara och käka på golden. magisk mat. vi firade Hasse som fyller år idag. Grattis! :)

Idag har jag, mamma och Billy varit en svängom till storheden. så nu är första julklappen inhandlad. :)

För övrigt med Billy så mår han för de mesta bra. nu har han dock fått en liten förkylning igen. inget allvarligt men lite snor och host som retar. Vi kör två mål mat per dag, sen är de välling och ersättning. nätterna har gått över förväntan (peppar peppar) ett tag. bara några gånger som man får stoppa in tutten. funderar på att flytta han till sitt eget rum. tänker om han kanske sover bättre där när inte vi ligger och snarkar :P vi får se. Han har då lärt sig hur man backar, stora killen, men har inte riktigt kommit på hur man ska bära sig åt för att komma framåt. men de kommer väl :P

Här har han lyckats backa på pappas börs och skakat ut alla kort från den :) sötkorven =)

Här har han lyckats backa på pappas börs och skakat ut alla korten. sötkorven :)


1 november

Tänk att de redan är november. julen och framförallt vintern kommer med stormsteg närmare :) vi har ju planerat in en resa både till gauto och till vougga (stavning?) ska bli grymt kul. de saknas dock en liten detalj. en skoter. men de ska man väl kunna hitta på blocket så småningom :)

Anton är hemma i veckan. roligt med lite sällskap utöver Billy. Igår var jag på bodypump, och jag kan säga att de känns i kroppen idag. men de är braont i alla fall. sen på kvällen for jag till jobbet för att inventera. har väl aldrig sett fram emot en inventyering så mkt som nu. riktigt roligt att träffa alla igen :)
Natten var bra, en omsövning, och en nappinstoppning, sen var de mat och uppstigning. :) de blir däremot lite tidiga mornar. kring 6 brukar hjärtat vilja upp. de är bara att he sig i säng i tid :P

Idag har vi vart på byggmax och köpt lite stuprör och bräder för lite fix. sen gick vi på en promenad med billy vid 14 tiden och han sover än!! Börjar snart bli dags att vakna så han kan sova nåt inatt. jaja he orn sä :)
Hockey ikväll :)

RSS 2.0