24 september

Helgen började med afterwork på nodo med dom nya jobbarkompisarna. Riktigt trevligt! :) sen hämtade jag Anton från hans firmafest i Roknäs.

Lördagen for vi till Långträsk och stugan. Hjälpte till lite med veden och i övrigt vintra lite. Ätit god mat och umgåtts med familjen :) Billy försökte göra en tidig morgon. Men vi var envisare än han och fick därför sova till 7.20! ;)

Igår kom Jocke å Hanna å lilla Alva förbi en stund. Vi bjöd Hanna på kycklingpaj medan Jocke fick nöja sig med fryspizza :p sjukt gott var de då med paj i alla fall.

Idag är de ju jobb som står på schemat. Är inne på sista heltidsveckan. På torsdag öppnar vi!! Ska bli kul å spännande, men även nalta nervigt :p men nu när vi hållt på så länge med att bygga inredning å fylla upp butiken ska de bli skönt med lite kunder :)

Har även fått schemat. De var väl inte bäst för min del. Men de kunde ha varit värre också. Har lagt in lite förslag på nå ändringar så vi får väl se hur de går med de.

Imorgon ska vi börja tapetsera i Billys nya rum. Ska bli spännande å se hur mkt vi ska svära på varandra Anton å jag :p hoppas de går bra!

Nä, nu blir de snart sängen!

Jag knogar å tittar upp i himlen. Där är du den starkaste stjärnan! <3



Jonas

Här har jag börjat skriva flera gånger men de slutar alltid att jag raderar allt och börjar om, eller raderar och går och gör nåt annat i stället. Har svårt att få ner känslor i ord. Jag kan väl börja såhär, jag, och hela vår familj är så otroligt tacksamma till vännerna som hittade Jonas och ringde oss. Poliserna behöver jag inte ens ta upp, dem har gjort nåt som för mig är oförlåtligt och jag kan säga att mitt förtroende för dom är ungefär i botten. nej usch, blir bara arg när jag tänker på de.
 
Allt detta som hänt känns så himla overkligt. men de börjar ju gå in mer och mer, eftersom nu har jag ju inte sett Jonte på 1,5 månad. De är som nån sjunger i nån låt att jag kan inte förstå hur solen kan lysa, hur världen bara snurrar på, även om du inte är kvar här hos oss!?
 
Begravningen är planerad och genomförd. den var så otroligt fin men så otroligt smärtsam. fruktansvärd. du hade nu många fina vänner i din närhet! vi är så många som saknar dig! önskar så sjukt mkt att du var här, med oss!
 
De går fortfarande i vågor, de lär de väl göra ett bra tag till. De kommer som en käftsmäll, oftast på kvällen efter jobbet, när Billy gått och lagt sig. Eller på  helgerna när man får lite mer tid att tänka. De känns då så himla skönt att du fått din gravplats, nu kan man fara och hälsa på dig när som. Jag far gärna själv. De kan kännas skönt att få "prata" lite med dig. De är som stenen som mamma har lagt dit. Minnerna är många saknaden är stor. Jag sänder miljoner kramar upp till dig.

Jag älskar dig så innerligt! <3<3<3
 



RSS 2.0