29 oktober

Oj vad helgen går fort. de går undan minsann. :P Nåväl. söndan är ju kvar. Idag har jag och Billy myst på här hemma hela dagen. Anton har varit och dreglat efter skotrar på skoterns dag :P men de får nog bli en beggad denna gång :P haha
När klockan började närma sig 16 drar de ihop sig för hockey. tvär for till ica för att inhandla godis ifall nån skulle knacka på. och mkt riktigt, en liten häxa och ett skelett, tror jag, fick sig nån näve med godis. Jocke, Camilla & Danne kommer hit och hälsar på och käkar lite middag och ser matchen. Skönt med vinst kan man ju konstatera :)

Nu ligger lillfisen och sover. han har för första gången somnat i sin egen säng själv. alltså utan att vi varit i rummet. Imopnerad, yes! :) så nu sitter jag och ser så mycket bättre. ska dra mig mot tvn för nu börjar de om :P

27 oktober

I tisdags for jag, mamma, Camilla och Billy till happis för att gå på ikea. mkt kul, även om jag inte va ute efter nå speciellt så landade de på drygt en 1000-lapp. de är konstigt de där :P Billy skötte sig utmärkt under hela ikea svängen, sov rent utav ett litet tag i vagnen :)
När vi tyckte att vi hade gjort ikea, drog vi över till finnland. gick på tex, ett varuhus som har ungefär allt. fyndade ett par nya kängor. mkt nöjd! :)
Hemresan gick bra och Billy sov nästan hela vägen. men när han vaknade så ville han promt meddela att nu var han less att vara ute och ränna. som tur var var de inte så långt hem. och väl hemma vart han på sitt soliga humör igen :)

Igår var de mammaträff på bvc. kom en kvinna från familjens hus och informerade lite om vad dom sysslade med. sen var de lite om barnsjukdommar och husapotek. kan ju va bra att veta.
När jag for där ifrån somnade Billy nästa handlöst. så jag for in till coop och handlade. sen till banken för att lämna in nå papper. men dom hade stängt onsdagar. typiskt :P
Sen hem och börja med maten. tacos fick de bli. och vi fick trevligt sällskap av astrid och kerran :) kring 21 ringde Antons chef, då hade nåt gått paj på kappa, så han for och jobbade.
Billy har haft en riktig skitnatt inatt. vaknade ungefär 100 ggr mellan 21 och 23. så 23 fick han "nattmålet" sov till 03.00 och vaknade därefter en gång i timmen, tills jag gav upp 06.20.
Nu sover då båda herrarna i huset. och jag tror minsann att jag ska slänga mig i soffan och vila ett tag :)

24 oktober

Då var helgen slut. tyvärr. de går så fort när man har roligt. Fredagen började med mys. for till mamma och lämnade Billy så jag och Anton fick äta lunch på thaigarden. Sjukt god mat! :)
Kvällen fortsatte med trevligt sällskap här hemma. Billy hade en lite orolig natt, men så blir de väl när man är lite krasslig och febrig. stackars liten.

Nåväl, lördagen började med en tripp till lule för att käka på McDonalds. därefter en sväng till Hio för att se hur han bodde. Var väl inte där speciellt länge, för Camilla och Danne skulle ha hjälp av Henke. Medan jag passade Billy jobbade dom andra på med listning, tapetsering och sånt. När vi tyckte att de fick räcka för idag for vi och tog en pizza på Millenium. Bara nyttig mat på lördagen alltså :P For sen hem till oss och tog en liten öl i glada vänners lag :)

Söndag for vi till stan för att hälsa på Astrid och Hasse. Astrid fyllde år tidigare i veckan, så då for vi dit och grattade henne :) for sen iväg till Camilla och Danne igen för att hjälpa till med tapetsering o.dyl. Anton var då hjälpsam i alla fall. Jag försökte roa Billy :) Sen gjorde jag och Anton en mkt tidig kväll. och som de var skönt! tog igen lite förlorad sömn från i helgen :)

Idag blir de att fara till Camilla och gratta henne på födelsedagen! :)

18 oktober

Igår var vi på mamma träff med vårat egenkomponerade lilla gäng. Mkt trevligt att träffas och surra och få lite tips och idéer :) Efter träffen for jag och Billy en snabbsväng till Camilla för att kika hur de går med renoveringen. dom är så duktiga. de går undan minsann! :)

Idag har de också varit mammaträff, fast den som bvc annordnar. surrade lite om sömnen idag. Kul att träffa andra barn & föräldrar, och utbyta lite erfarenheter och tips :)
När vi då kom hem så bar de raka vägen av till banken. vi har fått huset uppvärderat så vi la om lånen, nu slipper vi topplånet! Guld värt! :)

Väl hemma igen så har vi inte gjort många knop. snörde oss i soffan i tron om att de var hockey, men se icke idag. Billy ligger och sover sen en timme tillbaks ungefär. är lite pensionärs varning på mig, men jag tror jag kryper ner i sängen och slår på en bra film! Mys :)


16 oktober

Natten mot igår sov Billy sin första hela natt(!!) endast en pytteliten omsövning kring 4 tiden, men annars sov han hela natten. mkt skönt!!

På morgonkvisten tog vi oss en promenad våran slinga som tar ca en timme. skönt och friskt i de fina vädret! När vi kom hem väckte vi Anton som fick sovmorgon efter en kväll ute med jobbet. Dagen flöt på och vi gjorde inte många knop. klockan blev 16 och hockeyn började. Fick besök av Jocke och Hanna, samt Hasse och Mange :) Trevligt! men matchen slutade dock med förlust. Nåväl direkt efter var Anton tvungen i väg på jobbet igen. så jag och Billy fick mysa på här hemma själv.

Natten har väl varit sisådär. som vanligt kan man säga. ett par omsövningar på natten och efter nattmålet ville han va vaken en timme ungefär. sen när han då väl somnat så har jag hunnit bli "pigg" så de tar något längre för mig att somna, men tillslut så :)

Ringer Antpn när vi vaknat, och stackarn jobbar än. får väl se när han dyker upp idag.

Idag var planen att fara till Mamma och Pappa för att hälsa på Jonte som fyllde 19 igår. Kan hända att han är bakis, så jag tror vi siktar på att fara dit på eftermiddagen.. :)

14 oktober

Billy kände för att vakna tidigare än vanligt i morse, kl 6 var vi uppe och han var ungefär gladast i världens medans jag var nog så trött. fick oss i alla fall en liten powernap mellan 7,30-8,30. skönt :)

Efter lite fix här hemma bar de av till mamma/mormor. hon fick sköta ett tag medan jag for på bodypump. sjukt kul att pumpa. får väl se hur mkt träningsvärk jag har imorn. Billy skötte sig bra hos mormor å morfar. sov ju för fasiken 3,5 timmar!! de hör inte till vanligheterna de. men han mös nog på i höstkylan i vagnen :)

Kom väl hem för sisådär 2 timmar sen. mötte Anton i dörren ungefär. då skulle han iväg på festligheter. får väl se vad jag och Billy hittar på. kanske drar till Anneli och Danne en sväng för lite idolmys. :)

Nåja, nu håller hajn å vakna.
Hejs :)

13 oktobber

Hej hopp hallå!

Tänkte prova på häjn med att blogga. tänkte skriva några rader om min vardag här hemma med min sambo Anton och våran son Billy på 5 månader.

Idag har vi jäklat inte gjort nåt. bara varit hemma och myst på.
För tillfället ligger älskings Billy och sover. han har börjat vilja sova på mage, vilket är väldigt ajjabajja om man frågar bvc. men jag tänker att de borde vara ok nu när han kan vända sig?

Anton jobbar över ikväll. stopp igen, fast denna gång på sca.

Funderar på att fara och hälsa på mamma och pappa. så man får lite sällskap. blir ju lite smått sällskapssjuk. dessutom är de ju hockey ikväll.

Hejs! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0