30 januari

Såg att jag skrev fel datum förra inlägget, men så kan de gå:p

I söndags for vi till skeppet och nimbys värld, vi var där redan när dom öppnade klockan 10. Men vi var inte först och inte tog de länge innan de vällde in barn och vuxna. De var huuur kul som helst! Kanske lika mkt för mig och Anton som för Billy ;) Billy tyckte då att de var superkul, massa nya saker och färger överallt :) de fanns typ en trappa som dom lite större barnen kunde klättra upp i och åka rutchkana ner. Vi gick upp me Billy första gången, men när han sen såg hur dom andra barnen gjorde så tog han sig minsann upp själv! Även om man får vara lite beredd, för de tar ju lite längre tid för han än för dom äldre barnen, så hipps vipps kan han få för sig att sätta sig på rumpan, men de funkar ju inte särskilt bra på en stege :p

En liten tjej skrek åt han: klättra klättra, vi ska åka! Haha! Så jävla söt! Hon försökte till och med hjälpa han upp ;) sen efter ett tag kom en annan flicka och gav han en kram. När Billy sen fick komma upp och sitta i mitt knä, blev hon svartis och tårögd och börja slita i hans tröja, tills hennes mamma kom och förklarade att de faktiskt var min bebis :) haha sen landade vi ju en sväng i bollhavet, men där var de minsann inte lätt att röra sig för en 8,5 månaders. Men bollarna var ju fina :) summa summarum: riktigt roligt, de ska vi definitivt göra fler gånger!! :)

Idag har vi varit till Kalix och inhandlat en spronkarns ny Nila pulka. Så nu ska jag och Billy åka som kungar baki skotern :) nu måst ja ut och kika på den för första gången ;) hejs!


29 januari

I torsdags var vi ju och badade med lilla B. Han tycker nu att de är roligt. Skulle dock ha tagit ett kort på han i sina nya söta badbrallor. Han får ju så himla liten och snärtig rumpa när den inte är vadderad me en blöja :p haha nåja, en annan gång :)

I fredags var ja in till stan och klippte mig, äntligen. Var nog sisådär 5 månader sen, så verkligen välbehövligt. Gillar att dom har drop in i gallerian när man har så bra planering som mig! På kvällen drog vi till Camilla och Danne och spelade spel och jag drack nåt vinglas. Imponerad av att jag hittat ett rödvin som jag gillar :) Billy somnade i vagnen där och vaknade inte något bär vi for hem. Vaknade bara en gång under natten, mkt skönt! :)

Igår tog vi en tripp till lule och hälsade på Jocke och Hanna och Hannas mamma som också var där. Vi blev bjudna på entrecote och pepparsås och sallad. Sjukt gott! Såg lite teve och surrade på, massor trevligt :) sen fick jag köra hem när Anton hade druckit lite whisky. Men de gick bra och Billy sov hela vägen :)

Idag har vi lite olika förslag på va man ska hitta på. Jag skulle vilja fara till nimbys värld. Men Billy kanske är för liten? Nåja, får se va som blir :)


26 januari

Nu har Anton kommit hem, kom måndags kväll. Så i tisdags firade vi hans födelsedag i efterskott med att bjuda hit lite folk på tårta. Massor trevligt! :) Billy var uppe i varv och förföljde Alice halva kvällen hon verka tycka att han va en jobbig typ :p haha

Igår var de mammaträff på schemat. Vi var hos sussa den här gången :) himla roligt att träffa alla ! Billy var lite förtjust i Timea och försökte ge hon en puss:p de är så kul å se alla ungar som leker! :) efter träffen for jag hem och mellan blåsmark och svensbyn mötte jag ett tiotal renar som korsade vägen, och var på väg till ett hus och hälsa på :p nåja, vi hämtade Anton och for iväg på vit elefant. Fyndade 2 par jeans och badbyxor för en hundring. Rätt kurs :) for hem och jag va me Billy medan Anton höll till i garaget och fixade pulkan. Så blir de fint väder kan vi kanske ta en premiärtur me skotern.

Idag ska vi nog iväg och bada med lilleman :)


22 januari

Då var den jobbarhelgen över. De blev ju lite hastigt och lustigt Anton for till Norge, jag hade ju redan tagit på mig helgerna. Så Billy har snällt fått vara hos moster i lördags och hos mormor och morfar idag. Han verkar då inte misstrivas :) men idag blev han allt glad att se mig när jag kom och skulle hämta han :) gullungen!

I lördags efter jobbet for jag och hämtade Billy hos Camilla. Sen kom hon hit och vi gjorde mat och hade en date. Sjukt god mat! Och första måltiden på nästan 2 veckor :) vi surra på och umgicks med Billy. Astrid och Hasse kom förbi och hälsade på. Sen skottade Hasse hela infarten. De tackar vi och bockar för! :)

Idag for jag och hämtade Billy hos mamma. Han somnade på vägen hem och de var bra. Då hann jag göra upp eld och skotta infarten innan jag fick lov att väcka han. Hasse och Astrid hade varit här medans jag jobbade och skottat. De var guld värt! Annars hade de blivit betydligt kämpigare å skotta. Snörde i Billy nå mat, sen har vi bara myst på tills de blev välling och hopp i säng. Vet inte riktigt om ja vågar skriva detta men läggningen har gått så sjukt bra nu i 5 dagar! (peppar peppar) de har börjat funka igen att lägga han i sängen så somnar han själv utan skrik och gorm. UNDERBART :)

Nu ska jag ut och lägga på nå mer ved, sen ska jag lägga mig och läsa. Och imorgon kommer äntligen Anton hem. Ska bli så himla roligt! :)


19 januari

Vilken dag! Billy har varit lite små gnällig halva dan, de har snöat en del. Sätter Billy i vagnen och går ut och gör upp eld och skottar första gången. Hinner drygt halva infarten innan förarn går paj. Svär endel åt de för mig själv (b har vid detta laget somnat i vagnen) skottar vidare med trasig föra och föser ut snön mot kanterna, när de inte går att ta sig upp på högarna. Billy sover oroligt, springer ut ett x antal gånger för att köra vagnen, efter 1,5 timme ger jag upp och vi går in. Leker på här hemma tills jag får han att ta en liten eftermiddagslur. Jag hoppar i täckbyxorna och her mig ut för skottning nr 2. Springer med lill jävla sne förarn i sinne, så ja ska hinna så mkt som möjligt innan han vaknar. Hinner dock hela infarten :) Billy vaknar och vi käkar middag och mojsar på här hemma. Johan svänger förbi, och hipps vipps är förarn lagad. Tog väl sisådär 2 sekunder. De var bara att slå tillbaka den där som hade farit ur läge. Carro tackar för de och känner sig som världens idiot. Komiskt att de var så enkelt när man gått och varit småirriterad över de där halva dan! :) haha Nu sover B och jag tänker gå och lägga mig och läsa och vakna upp till en trevlig fredag :) dessutom Antons födelsedag. Men den får vi fira när han kommer hem :)

16 januari

Sitter här hemma framför teven och idrottsgalan. Förutom tevens ljud så är de så fruktansvärt tyst här hemma. Billy ligger och sover, och Anton är på väg till Norge för att jobba. Man är inte riktigt van att de är så tyst.

Helgen har varit himla trevlig. I fredags var jag och Anton och hyrde film som vi satte på när Billy hade somnat. Baksmällan 2. Riktigt rolig film :)

I lördags for Anton iväg på bandy i vanlig ordning. Jag fick främmande, Anneli och Danne. Alldeles för länge sen sist. Men bättre sent än aldrig :) massor trevligt att få prata av sig lite:) sen drog vi in till stan för att köpa en present till Elias. Köpte även en pedalhink på jysk. Den har vi tänkt ha blöjorna i, jag tycker att de är alldeles för dyrt med påsarna till blöjhinken.
Sen drog vi iväg till Camilla och Danne. Där blev de hockey och god mat ( för dom som åt ;) ) med kära vänner. Spelade ett sjukt roligt spel , ryktet går, verkligen att rekommenderas :) många goda skratt fick man!

Söndag var de 1års kalas, Billy sov nästan genom hela :p haha men roligt var de. Sen besök av Astrid och Hasse. Sen blev de ett bad för Billy och hopp i säng. De var den helgen de :) fort går de!

Bjuder på en bild på mina fina <3


13 januari

Fredag den 13e idag. Scary.. Nä då, förhoppningsvis händer de Inge dåligt idag :p

Lilla b har gått och blivit förkyld. Ingen feber än så länge. Men ack så snorig och slemhosta. Hade gärna bytt me han om jag hade kunnat. De blir lite kämpiga nätter, trots att vi kör med näsdroppar, blir de tungt att andas, när han då samtidigt ska ha nappen i munnen. Nåväl vi får väl se hur länge den håller i sig. När han är vaken märker man då ingen större skillnad, såklart han snorar och hostar men humöret är de inget fel på.

Anton ska fara till Norge och jobba. Han far på söndag och är borta en vecka och en dag tror jag. Så får han va hemma en vecka och sen far han igen. Blir ju såklart trist att inte ha han hemma, men vi har ju gjort häjn förr. Dessutom blir de ett välkommet klirr i kassan :) Och så är de ju bara 2-3 veckor.

Idag har jag tänkt en sväng till vit elefant och se om jag kan fynda nåt till Billy.



De är svårt att ta sig fram i ytterkläder ;)


10 januari

Idag blir älskade lilla Billy 8 månader! Dom sa att tiden skulle gå fort, men inte så här fort!? Nu kan vi Pausa tiden ett tag ;) hehe

Igår var de full huggning, vi var på mammaträff hos Sandra, mkt roligt som vanligt att träffa alla mammor och ungar :) kom hem, gjorde en eld, gav hajn mellis, och klädde på han för att han skulle få lite sömn i vagnen. Lagom till dess kom Astrid och tog över och jag drog in till stan för att prata med en konsult om Cambridge kuren. Så idag börjar jag med den. Har "ätit" 2 av mina 3 mål idag. Gröten var ingen hit, men shaken till lunch var helt ok. Får se hur soppan smakar till middag.

Har tänkt köra ren kur ett tag, vet inte hur länge, men så jag får en kickstart på viktminskningsresan. Blir lite kämpigt såklart att inte käka nåt, bara dricka. Men jag kör ett tag så får vi se va som händer.

Nu ska jag passa på att plocka lite här hemma. Medan hajn ligger och sover.

Älskade älskade unge :)


7 januari

Få se då. I torsdags var vi till badhuset i Hortlax med Madde, Johan och Edward. De var riktigt roligt, trots att man ser ut som en valross numer. Men Billy trivs ju som fisken i vattnet, så man får ju ställa upp :) senare kom dom förbi på/med middag, lite knytkalas där även Jocke och Hanna bidrog. Camilla och Danne och Mange och Ida var också förbi. Sen blev de hockey för hela slanten. Och lule vann!! :) När folket hade farit gick vi till sängs men Anton var så duktig och klev upp på natten för att se småkronorna spela finalen. Själv var ja för trött. Men de gick ju galant för dom :)

Igår fick vi besök an Hasse och Astrid. Mkt roligt för oss, och lika roligt för dom tror jag, när dom får se hur Billy har utvecklas :)

Idag var första dagen tillbaka på jobbet. De var lite pirrigt i början, men så fort man kom dit så var de som om man aldrig varit borta. Förvånansvärt mkt siffror och nummer som sitter kvar. Nu är de ju ingen hjärnkirurgi jag sysslar med, men ändå :p vist tar de lite längre tid i kassan, när man inte riktigt kommer ihåg alla plu nummer. Men ändå över förväntan :) sen var de ju roligt att träffa Vivi också, och kunderna såklart :)

Men nog saknar man lilla B när man är borta så länge! Man är ju inte van. Ändå är de ju inte så länge, 9.30-16.30. Men jag är ju sällan borta från lillkillen. Så han fick en del kramar och pussar när jag kom hem :) mammas älskling <3

Billy och hans vän spegeln :)


1 januari

Då var helgerna över. Har införskaffat mig en iPhone så skriver från den nu. Är hur nöjd som helst med den än i alla fall.

Julen var vi ju här hemma. De var jätte mysigt med god mat och trevligt sällskap i form av Antons familj. De blev en heldag med paket och spel och pussel. Mkt roligt. Och framförallt när de var Billys första jul. Han var inte så intresserad av klapparna. Men pappret var ju de roligaste :)

Sen på annandagen for vi upp till långträsk för att fira med min familj. Mumsigt och trevligt :)

I torsdags for vi upp till stugan där vi var hela helgen. Jocke och Hanna och camilla och Danne gjorde oss sällskap :) vi har kört lite skoter och suttit vid bakvarn och eldat och myst på :) Billy fixade bra att sova borta. Första natten var mest orolig. Men de är klart när man inte riktigt är van stället. Sen gick nätterna och dagarna alldeles utmärkt :) sötkorven har börjat krypa i helgen. De är så roligt att se hans framsteg :) nä nu har Billy somnat och både jag och Anton är dötrötta. Så nu blir de sängen. Men gott nytt år på er :)


RSS 2.0