26 februari

Som de har varit fint väder idag!! :) vi har varit upp till henkes knabb idag, och även igår. Igår tog de ett tag innan vi kom oss ut, men de var ju Inge vidare väder heller. Vi, Jocke & Hanna, Henke, Erik & Sara var ute och grillade och käkade.

På kvällen gjorde jag en choklad cheescake som var gudomligt god! :) fick lite främmande som hjälpte till att smaka :)

Idag var vi nog uppe på knabben strax efter 9. Så är de när man har barn och är uppe med tuppen. Ändå fick vi ju sovmorgon till 7.15. Och Billy sov hela natten utan att vakna en enda gång. Magiskt!!

Vet it riktigt hur många vi var som var ut idag, men en drös :) har myst på och grillat hela dagen. Nu har vi kommit hem. Jocke och Anton är i garaget och skruvar i bilen. Jag och Hanna ligger i var sin soffa och har smådött. Billy ligger och sover i vagnen. Ska väl ta och börja me nå mat. :)


25 februari

Lördag!! :) idag ska vi ut me skotern, igen. Men de är ju som halva vårat liv såhär på vårkanten. Hoppas bara att solen ska kika fram, och om SMHI håller va dom lovar så ska de bli så. Borde bara iväg och handla så vi kan käka nåt ute.

Igår var vi en sväng hos mamm/papp och hälsade på :) sen in till stan och köpa nya skoterkläder till Anton. Jag hittade inget jag ville ha. Har dock hittat via internet nu på kalixmaskiner. Var ju no så långt, men de ska gå å beställa, lite knepigt me storleken bara. Vi får se hur de går.

Sen kom Hasse och Astrid till oss och passade Billy i några timmar medan vi for med vännerna till järnspisen och käkade after work. Jätte mysig lokal, men i övrigt inget speciellt tyckte jag. Nåja mycket trevligt sällskap i alla fall :)

Nu måst jag sätta igång och packa.


23 februari

Igårnatt var en väldigt bra natt. Sov ostört till 5.30 somnade om och sov till 7.30(!!!) underbart :) en glad och utvilad mamma och son. Sov en lite längre förmiddagslur än vanligt så vi höll nästan på missa mammaträffen :p nädå, vi hann till Sofie i blåsmark och träffade alla fina mammor och barn :) de börjar gå mer och mer vilt till! Haha men alltid lika roligt :)

Sen fick vi besök av Erik och Sara som bjussa på sallad. Skönt att slippa tänka på middagen :) sen kom även Hasse förbi och hjälpte Anton fixa i bilarna och skruva i snöslungan.

Billys natt inatt har väl varit sådär ingen sovmorgon om man säger så. Men nu tar han då igen sig lite.

När han vaknar ska vi fara och handla. De ekar i kylen. Sen tror jag minsann jag ska baka. Ska även försöka fixa till Billys overall. De är ju inbyggda vantar i den och dom är jättekonstiga och krångliga. Ska försöka klippa bort dom och sy så de blir en vanlig mudd. Får väl se hur de går me de :p


21 februari

Få se då, igår var de ju fint väder! Efter Billys lunch gick vi ut på en prom. Hann inte mer än ut så ringde Camilla och ville ha hjälp att skotta fram skotern. Sagt och gjort, vi for dit och skottade. Satan vad de har dreva på deras gård, inte konstigt man kör fast. Nåja efter ett bra tag fick vi då lös skotern i alla fall. vi tog spaden till nästa driva och skottade ner oss i den. Vi var väldigt sociala och läste var sin twilight bok :p Billy sov så sött i vagnen.
Vi tänkte att de vore gott och grilla korv, men eftersom deras eldstad är obefintlig kom Camilla på den underbara iden att vi gör elden i skottkärran, så den inte brinner ner till gräsmattan på en gång. Sagt och gjort vi eldade i den. Efter ett tag märkte jag att ena handtaget under kärran brann. De var bara att hälla ut elden i snön och hiva snö i skottkärran så den inte skulle gå åt : p haha
For sen till mamma där även mormor och morfar var. Mkt trevligt! Idag har vi jäklar it gjort nå. Har varit hemma och läst ( medan Billy sover) och lekt. Billy har mest pekat på lampan och flinat. Och gått och hållt i mina händer och tyckt att de var roligast i världen :) nu när han ligger till sängs har jag och Anton käkat varma hallon och grädde. Måste ju få gotta till de lite på fettisdag :)

21 februari

Från gårdagens finfina väder :)


18 februari

Idag blir de en skotertur! Ska grilla en korv och kolla på rallyt. Första gången för min del, har alltid lyckats jobba denna helg, men nu är jag ledig. Önskar bara att de skulle ha varit lite bättre väder, men vem vet. Solen kanske kikar fram en sväng under dagen :p Billy har tjorvat i några nätter, verkar som han har haft ont. Växtverk, tänder, magknip? Igårkväll fick han en Alvedon och slocknade 19.15. Trött kille. Jag vaknade kl 4 inatt och hade inte hört ett ljud från han, var tvungen upp och kolla så han andades:p är inte van att han sover så bra. Han vaknade 5, fick tutten och somnade om till 6. Så vi tackar för den braiga natten! Känner mig utvilad, men tydligen inte Anton, han sover än :p Nä, nu ska ja börja packa lite så vi får med oss de vi ska på turen. Jag får ju dessutom finnesök i pulkan, Hanna ska mysa på med mig och Billy. :)

15 februari

Alla hjärtans dag igår. Vi gjorde inget speciellt. Åt grekisk pytt al'a lchf, riktigt gott! :) satt även ute i solen och läste en bok medans Billy sussa i vagnen :)

Idag har vi varit i skuthamn och hälsat på Anneli. Att de ska bli så långt mellan gångerna, jag tror vi måste bättra oss båda två ;) haha vi surra på och Billy fick träffa Sussie för första gången. Faktiskt första gången han träffar en katt över huvudtaget. Han var skeptisk och rädd i början, men ju längre vi var där, desto bättre gick de. Men hon var nu en intressant filur :p

På väg hem såg jag en skylt om utförsäljning av kläder på nolia, så vi drog dit och fynda ett fleece underställ till Billy. Jag har förövrigt beställt en mössa från lindbergs. Han har ju växt ur den han hade av de märket, och vi har provat andra, men jag har fastnat för denna. En av dom få mössor som sitter på plats även om han vrider på huvudet, och Inge glep och glapp kring öronen, nä riktigt bra :) får väl den till veckan skulle jag tro, hoppas den passar :)

Billy har ju ställt sig upp mot möbler o.dyl länge. Nu har han börjat släppa taget och kan stå och balansera utan stöd i 10-15 sekunder. Sen går han ju efter allt som har hjul, dammsugarn, leklådan, Bobby carn. Även hockus pockus stolen om man tar i lite :p men hålla mamma/pappa i händerna och gå blir han fort less. Stora killen :)

Måste ju visa vad som kom med posten i måndags. En alla hjärtans dag present till Billy från Jocke och Hanna. Dregglisar en keps och en tröja. Tröjan växer han nog i när som helst, men här är en bild av mr B i kepan. Coola killen ;)


12 februari

Åh vilken helg! Lördagen for vi ut me skotern, först till lillpite för att hämta upp Mange och Alice. Alice fick sitta med mig och Billy i pulkan, och de gick alldeles utmärkt. Båda sov en sväng i pulkan. Vi drog iväg till törbärs och hittade en bivack att sitta i. Åt gott och myste på!
Kvällen spenderade vi i lillpite, grabbarna bastade och vi spelade lite spel och surrade. Trevligt och lagom tidig kväll :) Billy somna bra borta och sov hela vägen hem också. Men natten var lite knepig. Han Vaknade och var otröstlig, Lill hjärtat, verkade som han hade magknip. Han fick komma över till våran säng redan 01.00. Han sov stötvis och vakna då och då och var ledsen, vi steg upp 6.30 nåja hoppas denna natt går bättre. Idag har de ju varit kanonväder!! Riktigt härligt, jag tror vi var ute kl 9 på mjösjön. Norpade en grillplats och satt där hela dagen. Så himla härligt! Jag älskar sånna här dagar ute me skotern i solen! Nu har vi kommit hem och landat. Billy var suuuper trött. Han fick vällingen redan 18.20, och somnade i princip direkt efter de. Så jag tror att de är bäst att göra en tidig kväll för de lär nog bli en tidig morgon :p

12 februari

Bilder från dagen :)


10 februari

Tänkte bjussa på en liten bild från då vi var och käka på vischan :)


10 februari

Idag fyller lilla Billy 9 stora månader :) för att fira detta har vi tagit premiärturen me skotern. Och han gilla de skarpt, medan vi körde i alla fall, han var lite skeptiskt i början när vi stod still, med så fort skotern börja brumma så vart de tyst, han somna faktiskt på väg till lillpite. Men han vakna när vi var framme på vischan, så han fick följa med och äta lunch. Sen drog vi vidare till knabben och skottade av lite, och sen hem. Då sov Billy igen så jag lyfte över han i vagnen så fick han fortsätta sova ute, tror han har saknat friska luften, för han sov så han missade mellisen! Haha. Blev middag när han vaknade istället :) Jag och Anton har myst på lite här hemma ikväll och käkat lite nötter och mörk choklad, mums :) Imorgon ska vi ut me skotern igen! Sjukt kul. Får se vars de bär av, ska ha 2 ungar i pulkan verkar de som, men de går nog fint. Dom är ju inte så rörliga när dom har så mkt kläder och åkpåse :) jag Billy och Alice ska nog må fint! Måste ju också säga att pulkan är ju värd alla pengar! Så himla sön att åka i, speciellt om man jämför med gammelhärket man åkte när man själv var barn. Då var de bara att hålla i sig så man inte studsade ut. :p vi måste dock fixa nå renskinn så blir de klockers sen :)

7 februari

Och de verkar som att jag förlorar gissningsleken med Anton. Om nu inte de pressas fram en tand idag.. Känns osannolikt :p nåja, den kommer när den kommer :)

Är ju helt inne i twilight världen. Läser så fort de finns tillfälle ;) ruskigt beroende framkallande! Var och hämtade bok nr 3 hos Camilla igår. Och ser fram emot att plöja igenom den :)

Idag ska vi nog hälsa på mamma en sväng, och fara tillbaka med köttfärsen till Ica, salmonella står vi helst över :) sen ikväll blir de nog zumba med Astrid. Ska bli spännande och se om de är så kul som alla säger, har höga förväntningar i alla fall. Time Will tell :)

Hittade en frän app igår, sketch me. Gör om dina kort till skisser, lite småfränt och här kommer ett smakprov, va tycks? :p


6 februari

De var den helgen de, att de alltid ska gå så fort. I lördags trotsade vi kylan och drog till Öjebyn och varmvattenbadet med Billy. Mysigt att hoppa mer där. Vi slöt upp med Hasse och Astrid som varit där och tränat. Mkt roligt! Sen in i duschen och sen in i bastun ett tag. De verkade Billy också gilla, varmt och skönt :) sen blev vi bjudna på lunch, fisksoppa, väldigt mums :) kvällen spendera vi hemma och eldade och drack ett vinglas/öl. Så jäkla fränt när vi hick och la Billy, han tilltar ju som alltid på ett tag i sängen innan han somnar, inte så att hane gnällig, men typ pratar med lampan och mobilen ;) samma sak denna kväll men de blev tvärtyst. Vi gick och kolla och då har han somnat fel väg, med fötterna på kudden och ovanpå täcket. Sötkorven, han blev nog tvärslut ;) Söndagen for vi iväg till nimbys värld me Mange, Ida, Johan, Madde. Och barnen såklart :) riktigt roligt att få leka nalta :p men de är gode utmattande för barnen, dom slockna nog innan vi lämnat parkeringen :p vi drog vidare till vischan och käka, dom hade riktigt god lchf mat! Billy sov i bilen hela tiden och hela vägen hem också. Väl hemma, dog vi i soffan ett tag, Billy fick mellis, och somna sen en till sväng med mig i soffan. Henke kom förbi och väckte oss, sen bar de av till Camilla och Danne där de bjöds på ugnstekt entrecote! Mums! :) Jag har ju för övrigt börjat läsa twighlight böckerna, så JÄKLA bra! Vill helst inte lägga ifrån mig dom, men de skulle ju kännas lite osocialt mot Billy om jag läste när han var vaken, så jag får nog prompt vänta tills han tar sina lurer :)

3 februari

Brrr, de är lite hurvigt idag. Tror vi ligger runt -33 nu. Billy har fått sova inne i två dagar, på dagarna alltså :p haha de märks, för han sover inte alls lika bra inne, så lite gnällig och grinig har han varit idag. Kan va nån tand som spökar också, har sagt de ett tag nu, men snart måste de ju spruta upp tänder :p

Idag har vi varit till mamma/mormor och hälsat på. Sen drog vi me Camilla på stan. Väldigt snabb sväng. For och köpte "bra" socker på hälsokosten, så imorn ska jag baka kladdkaka al'a lchf. Hoppas den blir godare än förra gången jag bakade lchf.

Jag, Anton och Billy far nog och badar imorgonbitti i Öjebyn för första gången. Astrid och Hasse skulle dit och träna så vi tajmar me dom så får dom se Billy plaska :) sen blir de nog lunch hos dom och eftersom de ska va så kallt i helgen tror jag de blir en innedag , roligt att de då är massa sport på tv. Skidor, skidskytte och hockey, dagen är räddad ;)

Måste säga att jag älskar morgnarna då Billy kommer över i våran säng och vi alla tre ligger och myser och busar <3


RSS 2.0