22 juli

De var den semesterveckan. De går fort när man har roligt! Vi har hunnit vara till stugan i Långträsk jag, Billy och Camilla. Gammelmormor gammelmorfar och mormor var också där. Plus några till. Riktigt mysigt som de alltid är på stugan. Dock var de en hel del mygg. Men med myggnät över Billy och spiror här och var så gick ju de med! En natt sov vi där. Gick bra trotts att de blev en hiskeligt tidig morgon. Kring 5 slog Billy upp sina stora blå. Låg och bråkade med han till 6.30 då gav jag upp och gick in och väckte dom i storstugan. Vi fick käka både kycklingpaj, Wok och rökt abborre. Gott som tusan :) När vi kom hem till pite åkte vår lilla familj till hemlunda och Billy fick ta sig ett premiärbad. Roligt tyckte han de var. Men så länge var vi inte, lite småkallt i vattnet. Igår var vi till Lule och sniffade på lilla Alva! Så himla söt och mysig tös. Även fast hon mest sov. Men lite hann jag hålla hon i alla fall :) såklart var de ju kul å träffa Jocke och Hanna också :) Sen for vi till Madde och Johan och deras altaninvigning. Surrade lite och gjorde sen en tidig kväll. Såg hur många lingon finns de i världen. Bra film! Rekommenderas! :) I övrigt har jag hunnit måla lilltoan och nu är vi i färd med att he in möblerna.


15 juli

De var den veckan, har jobbat måndag-fredag. Tjuvsmitit hem lite tidigare nån dag. De är ju så dött på jobbet. Inge folk. Men nu har jag äntligen fått semester! En hel vecka. Hoppas på fint väder. Men tvivlar. Undra vad jag och Billy ska hitta på :) I fredags var vi till Madde och Johan på kvällskvisten. Det blev en liten semesteröl för mig, en arbetslöshetsöl för Camilla och resten sympatidrack me oss ;) kul kväll Lördag for vi och käkade på millenium. Sen drog vi till liden och kollade på djuren och lekte i sandlådan. Nu sitter jag hos Mange och Ida. De är bara jag och Billy som är vakna. Vi har varit här sen igår. Spelade kort. Jag tror Anton är beroende av 500 :) nu ska jag rota fram nå frukost. Grabbarna ska trava ved idag. Jag hade hoppats på sol men de verkar inte bli så. Nåja. Thats life :p


7 juli

I veckan har de ju varit varmt. De känns gode surt å va på jobbet när solen skiner och Anton och Billy får vara hemma å bada å mysa på ute. Nåja, en vecka kvar till min semester. I torsdags på jobbet fick jag en förbannad huvudvärk. Så ont har jag aldrig haft förr. Tänkte vätskebrist, tumör, eller om de kändes så här å ha migrän. Gick i argen på jobbet för att vi inte har nå extrafolk å ringa in. Men jag tänkte härda ut till lunchen å se om de blev bättre. På lunchen lokaliserade jag att de var ju för tusan en tand som värkte, ringde folktandvården och fick en akuttid på stört. For dit och dom rönkade tanden. Visade sig vara en infektion i en visdomstand och han tyckte vi skulle dra ut den på en gång. När jag försäkrat mig om att de ingick i mitt abonnemang satte han igång. Fort gick de, var alldeles skakig när jag körde tillbaks på jobbet. Frågade om dom klara sig utan mig i några timmar, och de gick bra. Fina kollegor :) så jag for hem. Fredag på jobbet var jag ungefär lika arg, för nu gjorde de inte ont i skallen men i den icke befintliga tanden. Ajaj, men efter panodil gick de att härda ut. I helgen har vi inte gjort många knop. Jag knaprar panodil, vi har varit och ätit på ängeln och till classes för att köpa fotoalbum. Var förbi hos Madde och Johan och sniffa på Ronja. Anton stod ute och kollade när Danne grävde med grävarn ;) sen har Jocke och Hanna varit här ikväll. Vi var till bröstfallet och kikade. Sen hem och spela kort, och nu ligger jag och A och ser film. Hoppas på sol imorn!!! :)


3 juli

I helgen var de ju kalas för mamma. riktigt god mat och trevligt sällskap! Vi gav mamma en tripp till cape east i haparanda där hon och pappa ska få må gott. Jag, Cammilla och Jonas samt respektive följer med som sällskap  Vi ska bara ha de skönt, äta gott och gå på spa. en liten tripp till ikea lär väl hinnas med ;)
De är nu svårt med presenter, därför tänkte vi att en liten resa skulle sitta fint :)
 
Vaknade upp pigg och fräsh, tror de berodde på två resorb som jag tryckte i mig innan läggning. Vi for till lule och biltema, vi skulle vist ha nå grejor till 940in. dags att ge den lite kärlek också :) de följde även med en pool till Billy som han och Edward har premiärbadat i idag, när sommarvärmen äntligen kom!! På  väg hem från lule stannade vi till i hortlax och fick med oss en drös mat som blev över från lördagen. vi passade på att bjuda Astrid, Hasse och Mange på middag. :)
 
Har framkallat en drös med kort äntligen! fick dom igår, har satt in i albumet men måste köpa ett till för nu är de jag har minsann fullt :P ska försöka fixa de imorgon efter jobbet. Jobbar ju heltid nu i två veckor, men jag går ju som chef, och då får man minsann jobba chefstider. 7.30-16.30... Magiskt!! kommer ju hem i tid.
 
Jag och Camilla var och orienterade igår. ja, ni vet, de man gjorde i skolan, sprang i skogen och letade kontroller :P Haha! De var riktigt kul. vi har köpt nåt som heter naturpasset, och springer runt i svensbyns skogar och letar kontroller. De gick över förväntan, 6 kontroller hittade vi. ska ut en sväng till i veckan!
 
Billy har nu (Hör och häpna) börjat få sin första tand!!! den syns inte riktigt än, men jag känner nå vasst inne i munnen. De ni.. nästan 14 månader tog de ;) hehe
Han har dock feber nu, stackarn, så de blev alvedon och hopp i säng för en färdig kille. han somna rent i min famn och de är nu inte vanligt! men ack så mysigt :)
 
Här är några bilder från midsommar på liden =)
 
 
Måste dit fler gånger i sommar!! :)
 

RSS 2.0