1 november

Tänk att de redan är november. julen och framförallt vintern kommer med stormsteg närmare :) vi har ju planerat in en resa både till gauto och till vougga (stavning?) ska bli grymt kul. de saknas dock en liten detalj. en skoter. men de ska man väl kunna hitta på blocket så småningom :)

Anton är hemma i veckan. roligt med lite sällskap utöver Billy. Igår var jag på bodypump, och jag kan säga att de känns i kroppen idag. men de är braont i alla fall. sen på kvällen for jag till jobbet för att inventera. har väl aldrig sett fram emot en inventyering så mkt som nu. riktigt roligt att träffa alla igen :)
Natten var bra, en omsövning, och en nappinstoppning, sen var de mat och uppstigning. :) de blir däremot lite tidiga mornar. kring 6 brukar hjärtat vilja upp. de är bara att he sig i säng i tid :P

Idag har vi vart på byggmax och köpt lite stuprör och bräder för lite fix. sen gick vi på en promenad med billy vid 14 tiden och han sover än!! Börjar snart bli dags att vakna så han kan sova nåt inatt. jaja he orn sä :)
Hockey ikväll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0