7 november

Få se nu. de händer int så hämst mycke. har dock bestämt att jag ska börja jobba varannan helg efter nyår. ett tag i alla fall, för att få ihop en extra slant och för att spara lite dagar. så kanske man kan vara hemma över nästa sommar också :)

Helgerna går fort, men de är väl som de ska va. i lödags var vi en sväng till camilla och danne och käkade middag. god mat och trevligt sällskap :) i söndags var vi hos johan och madde och fällde träd. eller vi brudar var väl int så aktiv me de. vi fick ta barnpassningen :P fint får dom de i alla fall :) sen var de upp och iväg för att fara och käka på golden. magisk mat. vi firade Hasse som fyller år idag. Grattis! :)

Idag har jag, mamma och Billy varit en svängom till storheden. så nu är första julklappen inhandlad. :)

För övrigt med Billy så mår han för de mesta bra. nu har han dock fått en liten förkylning igen. inget allvarligt men lite snor och host som retar. Vi kör två mål mat per dag, sen är de välling och ersättning. nätterna har gått över förväntan (peppar peppar) ett tag. bara några gånger som man får stoppa in tutten. funderar på att flytta han till sitt eget rum. tänker om han kanske sover bättre där när inte vi ligger och snarkar :P vi får se. Han har då lärt sig hur man backar, stora killen, men har inte riktigt kommit på hur man ska bära sig åt för att komma framåt. men de kommer väl :P

Här har han lyckats backa på pappas börs och skakat ut alla kort från den :) sötkorven =)

Här har han lyckats backa på pappas börs och skakat ut alla korten. sötkorven :)


Kommentarer
Postat av: sussa

Härligt Billy ;) söt som en karamell är han oxå ;)

2011-11-07 @ 21:38:02
URL: http://suziq.blogg.se/
Postat av: nina

Så sööt:) va roligt att kunna backa:)

2011-11-07 @ 21:38:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0