24 oktober

Då var helgen slut. tyvärr. de går så fort när man har roligt. Fredagen började med mys. for till mamma och lämnade Billy så jag och Anton fick äta lunch på thaigarden. Sjukt god mat! :)
Kvällen fortsatte med trevligt sällskap här hemma. Billy hade en lite orolig natt, men så blir de väl när man är lite krasslig och febrig. stackars liten.

Nåväl, lördagen började med en tripp till lule för att käka på McDonalds. därefter en sväng till Hio för att se hur han bodde. Var väl inte där speciellt länge, för Camilla och Danne skulle ha hjälp av Henke. Medan jag passade Billy jobbade dom andra på med listning, tapetsering och sånt. När vi tyckte att de fick räcka för idag for vi och tog en pizza på Millenium. Bara nyttig mat på lördagen alltså :P For sen hem till oss och tog en liten öl i glada vänners lag :)

Söndag for vi till stan för att hälsa på Astrid och Hasse. Astrid fyllde år tidigare i veckan, så då for vi dit och grattade henne :) for sen iväg till Camilla och Danne igen för att hjälpa till med tapetsering o.dyl. Anton var då hjälpsam i alla fall. Jag försökte roa Billy :) Sen gjorde jag och Anton en mkt tidig kväll. och som de var skönt! tog igen lite förlorad sömn från i helgen :)

Idag blir de att fara till Camilla och gratta henne på födelsedagen! :)

Kommentarer
Postat av: nina

Va roligt att du bloggar:)

2011-10-27 @ 09:17:20
URL: http://nina88.blogg.se/
Postat av: sussa

Säger desamma ;)

2011-10-27 @ 09:36:44
Postat av: carro

haha, jo, de är kul:) du då sussa, ingen blogg för din del? :P

2011-10-27 @ 09:47:46
URL: http://ccaroolineee.blogg.se/
Postat av: sussa

haha joo, skrev från mobilen så de kan vara boven att de inte kom med ;P men ja är ju lite av den hemliga typen men se ja får väl gå in på fejjan ås kicka ett meddelande :P

2011-10-27 @ 22:26:26
URL: http://suziq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0