21 februari

Få se då, igår var de ju fint väder! Efter Billys lunch gick vi ut på en prom. Hann inte mer än ut så ringde Camilla och ville ha hjälp att skotta fram skotern. Sagt och gjort, vi for dit och skottade. Satan vad de har dreva på deras gård, inte konstigt man kör fast. Nåja efter ett bra tag fick vi då lös skotern i alla fall. vi tog spaden till nästa driva och skottade ner oss i den. Vi var väldigt sociala och läste var sin twilight bok :p Billy sov så sött i vagnen.
Vi tänkte att de vore gott och grilla korv, men eftersom deras eldstad är obefintlig kom Camilla på den underbara iden att vi gör elden i skottkärran, så den inte brinner ner till gräsmattan på en gång. Sagt och gjort vi eldade i den. Efter ett tag märkte jag att ena handtaget under kärran brann. De var bara att hälla ut elden i snön och hiva snö i skottkärran så den inte skulle gå åt : p haha
For sen till mamma där även mormor och morfar var. Mkt trevligt! Idag har vi jäklar it gjort nå. Har varit hemma och läst ( medan Billy sover) och lekt. Billy har mest pekat på lampan och flinat. Och gått och hållt i mina händer och tyckt att de var roligast i världen :) nu när han ligger till sängs har jag och Anton käkat varma hallon och grädde. Måste ju få gotta till de lite på fettisdag :)

Kommentarer
Postat av: Nina

Jo de om är ju helt fantastiska:D Ja billy är så himla härligt=)) trevlig att träffas idag:)

2012-02-22 @ 14:03:27
URL: http://niina88.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0