6 februari

De var den helgen de, att de alltid ska gå så fort. I lördags trotsade vi kylan och drog till Öjebyn och varmvattenbadet med Billy. Mysigt att hoppa mer där. Vi slöt upp med Hasse och Astrid som varit där och tränat. Mkt roligt! Sen in i duschen och sen in i bastun ett tag. De verkade Billy också gilla, varmt och skönt :) sen blev vi bjudna på lunch, fisksoppa, väldigt mums :) kvällen spendera vi hemma och eldade och drack ett vinglas/öl. Så jäkla fränt när vi hick och la Billy, han tilltar ju som alltid på ett tag i sängen innan han somnar, inte så att hane gnällig, men typ pratar med lampan och mobilen ;) samma sak denna kväll men de blev tvärtyst. Vi gick och kolla och då har han somnat fel väg, med fötterna på kudden och ovanpå täcket. Sötkorven, han blev nog tvärslut ;) Söndagen for vi iväg till nimbys värld me Mange, Ida, Johan, Madde. Och barnen såklart :) riktigt roligt att få leka nalta :p men de är gode utmattande för barnen, dom slockna nog innan vi lämnat parkeringen :p vi drog vidare till vischan och käka, dom hade riktigt god lchf mat! Billy sov i bilen hela tiden och hela vägen hem också. Väl hemma, dog vi i soffan ett tag, Billy fick mellis, och somna sen en till sväng med mig i soffan. Henke kom förbi och väckte oss, sen bar de av till Camilla och Danne där de bjöds på ugnstekt entrecote! Mums! :) Jag har ju för övrigt börjat läsa twighlight böckerna, så JÄKLA bra! Vill helst inte lägga ifrån mig dom, men de skulle ju kännas lite osocialt mot Billy om jag läste när han var vaken, så jag får nog prompt vänta tills han tar sina lurer :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

men hur har du kunnat vänta så länge på å läsa dom ??? hahaha ja sträck läste dom, men de skulle ju inte gå nu hehe men då har du ju kvar dom längre =)

2012-02-06 @ 08:27:46
URL: http://souziq.wordpress.com
Postat av: Hanna

Ja tala om att jag längtar!! =)



Vi ses ju på onsdag, de blir trevligt =))

2012-02-06 @ 15:16:23
URL: http://hannaaldrin.blogg.se/
Postat av: Nina

Håller med sussa om att du kunna vänta så länge!:D dom är ju sjukt bra!:D syns på onsdag:D

2012-02-06 @ 18:03:58
URL: http://niina88.wordpress.com
Postat av: sussa

hahaha ibland får man bara göra så, inge annat än bara nå för en själv =) åååååååh ja vill å få läsa dom som första gång =) sista boken är BÄST =)

jåå du får kolla in lindex, men ja tycker dom ha lite dåligt me storlekar å sånt.

2012-02-06 @ 19:49:07
URL: http://souziq.wordpress.com
Postat av: Nina

går inte kommetera. Är de sådär man använder bobbycaren;) hehee

2012-02-07 @ 14:50:47
URL: http://niina88.wordpress.com
Postat av: Catrine

Tack! Det känns verkligen rätt också! :D Jag får komma och öva på dig :) Allt bra med er annars då? PUss

2012-02-09 @ 15:41:02
URL: http://catrinej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0