1 januari

Då var helgerna över. Har införskaffat mig en iPhone så skriver från den nu. Är hur nöjd som helst med den än i alla fall.

Julen var vi ju här hemma. De var jätte mysigt med god mat och trevligt sällskap i form av Antons familj. De blev en heldag med paket och spel och pussel. Mkt roligt. Och framförallt när de var Billys första jul. Han var inte så intresserad av klapparna. Men pappret var ju de roligaste :)

Sen på annandagen for vi upp till långträsk för att fira med min familj. Mumsigt och trevligt :)

I torsdags for vi upp till stugan där vi var hela helgen. Jocke och Hanna och camilla och Danne gjorde oss sällskap :) vi har kört lite skoter och suttit vid bakvarn och eldat och myst på :) Billy fixade bra att sova borta. Första natten var mest orolig. Men de är klart när man inte riktigt är van stället. Sen gick nätterna och dagarna alldeles utmärkt :) sötkorven har börjat krypa i helgen. De är så roligt att se hans framsteg :) nä nu har Billy somnat och både jag och Anton är dötrötta. Så nu blir de sängen. Men gott nytt år på er :)


Kommentarer
Postat av: nina

Snygg billy i sin outfit himla söt är de:D haha

2012-01-02 @ 21:12:57
URL: http://niina88.wordpress.com
Postat av: sussa

MEn ja, de skulle va kul å se er. Go billy :) jävligt coola kläder . Jag å Hanna skulle höras av så vi har inte bestämt tid, när tänkte ni ? :)

2012-01-03 @ 20:44:54
URL: http://souziq.Wordpress.com
Postat av: Catrine

Men vilken charm Billy ;)

2012-01-07 @ 23:24:17
URL: http://catrinej.blogg.se/
Postat av: mormor

Snyggingen

2012-02-11 @ 16:48:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0