7 januari

Få se då. I torsdags var vi till badhuset i Hortlax med Madde, Johan och Edward. De var riktigt roligt, trots att man ser ut som en valross numer. Men Billy trivs ju som fisken i vattnet, så man får ju ställa upp :) senare kom dom förbi på/med middag, lite knytkalas där även Jocke och Hanna bidrog. Camilla och Danne och Mange och Ida var också förbi. Sen blev de hockey för hela slanten. Och lule vann!! :) När folket hade farit gick vi till sängs men Anton var så duktig och klev upp på natten för att se småkronorna spela finalen. Själv var ja för trött. Men de gick ju galant för dom :)

Igår fick vi besök an Hasse och Astrid. Mkt roligt för oss, och lika roligt för dom tror jag, när dom får se hur Billy har utvecklas :)

Idag var första dagen tillbaka på jobbet. De var lite pirrigt i början, men så fort man kom dit så var de som om man aldrig varit borta. Förvånansvärt mkt siffror och nummer som sitter kvar. Nu är de ju ingen hjärnkirurgi jag sysslar med, men ändå :p vist tar de lite längre tid i kassan, när man inte riktigt kommer ihåg alla plu nummer. Men ändå över förväntan :) sen var de ju roligt att träffa Vivi också, och kunderna såklart :)

Men nog saknar man lilla B när man är borta så länge! Man är ju inte van. Ändå är de ju inte så länge, 9.30-16.30. Men jag är ju sällan borta från lillkillen. Så han fick en del kramar och pussar när jag kom hem :) mammas älskling <3

Billy och hans vän spegeln :)


Kommentarer
Postat av: sussa

Ja man känner sig inte direkt bekväm i plurret, men va fan, tror ingen annan bryr sig :P åh söt billy, tänk att speglar är roliga. Fast Tovah grina i början, nu ska hon äta upp :)

Man får väl intala sig att de är nyttigt eller nått å få sakna :)

Ses väl på måndag :)

2012-01-07 @ 21:11:20
URL: http://souziq.Wordpress.com
Postat av: Catrine

Haha, nya kompisen :) Du ser, det sitter mer än man tro när man varit borta ett tag från jobbet :)

2012-01-07 @ 23:25:12
URL: http://catrinej.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0