18 juni

Ny vecka. Den börjar då med fint väder. Sitter på altanen å myser och klockan är int ens 10! Billy ligger inne och ska ta en förmiddagslur, ibland behöver han bara sova en gång om dagen. Men vaknar man tidigt så behövs de två.

I helgen då, Fredag for vi till mange och ida efter anton slutat jobba och grillade och såg fotboll, som alla vet gick den ju åt fanders.

vi var ute hela dagen i lördags, var ju kanonväder. Grabbarna höll på med båten och vi lekte i solen med ungarna. På kvällen blev de mat och surr i glada vänners lag.

Söndagen startade vi med att fara på nimbys och rasta barnen och papporna ;) riktigt riktigt roligt! Man märker hur dom utvecklats från förra gången vi var där. Då kröp ju Billy, nu är de full rulle springandes. I början var han rädd för rutchkanorna men 15 minuter senare var de de roligaste som fanns, klättra upp och åka ner. Kul! :) en lunch, massa nya intryck och två timmar senare begav vi oss hemöver. Utslagna ungar och föräldrar :)

På kvällen for Anton och fiskade och jag var hemma med B. Efter ett bad för hans del så blev han väldarns trött och de blev en tidig kväll. Men före det hann han ju va naken i ca 5 min och då hann han minsann pissa på fårskinnet medans jag prata i telefon. Nåja sånt som händer :p

Idag är de jobb som står på schemat. Börjar 13, då kommer Astrid och tar hand om Billy två timmar tills Anton slutar. Veckan i övrigt känns gode fullspäckad.

Nu måst ja in och sätta på en kaffetår åt syster sim kommer förbi alldeles strax :)

Vårat fina körsbärsträd som står i blom :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0