10 mars

Grattis på 10 månadersdagen älskade Billy :) herregud vad de går undan :p

Vi var ju till Långträsk i torsdags. Var ju inte bäst väder men de bjöds på både fika och fläsk och pannkaka så de kan ju inte bli annat än lyckat! Billy tog sina första 10 steg helt själv. Först lurade Camilla han så han gick själv. Men så hipps vipps tog han sig från en stol till en annan utan att hålla i sig! Duktiga unge :) men nog är de ju vingligt än, men de måste de få va ett tag :p

Igår var de BVC koll. Billy gick igenom ua. Landade på 75,5 cm lång och 11,2 kg. Han börjar växa ikapp sin vikt nu ;) sen hängde vi hos mammpapp hela dagen. Sen hem för att se skidskyttet ( som för övrigt gick åt h-vete) Billy var så trött och förkyld så han vaknade inte förrns halv 6. Då bar de iväg till Statt och käka after work med familjen Nilsson. Myche trevligt. Men en trött och sliten Billy gjorde att vi for strax efter maten.

Natten har gått hyfsat bra. Lite snorigt och hostigt men ingen feber än (peppar peppar) så idag blir de att fara till Lule och förhoppningsvis shoppa lite :) skulle behöva nåt fint att ha på mig till bröllopet.


Kommentarer
Postat av: Anonym

go billy =) Tovah å han kanske springer ikapp snart =P

2012-03-10 @ 09:08:24
URL: http://souziq.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0