26 mars

Helgerna går fort när man har roligt :) i fredags började vi dagen med att fara in till stan och göra lite nyttigheter. Antons släkting från Gotland hade kommit upp så dom for ut med skotern från morgon. Jag och Billy fick besök av Catrine och Johan, och Anneli och Danne. Så himla trevligt att få träffas en sväng! :)

Grabbarna kom hem hit och vi käkade tacos. Kvällen fortsatte i festens tecken. Vi fick lite mer främmande och surrade in på småtimmarna.

Klockan 7.00 ringde dock Billys klocka. Bara att stiga upp. Han fick hoppa i badet på morgonkvisten. Vi passade på att ta oss en powernap när Billy sov sin förmiddagssväng. Sen var de bara att klä upp sig, för nu vankas de bröllop :)

Vi for och lämnade Billy hos farmor och farfar. Iväg till kyrkan. Mange och Ida var sååå fina. Tårarna var nu inte långt bort. Jätte fint bröllop!! Och lilla Alice var ju söt som socker :)

Sen iväg till lillpite där de vankas bröllopsfest. Välkomst drink, förätt, varmrätt och så bröllopstårta. Sjukt god mat, och tårta :) de var verkligen en lyckad kväll. Och jag hoppas att brudparet hade lika kul som vi andra. De blev endel tal och roligheter under hela kvällen.

Höjdpunkten var bröllopsdansen. Vi var ju på möhippan och svensexan och spelade in "de vackraste" på en studio. Var för sig fick Ida och Mange sjunga, och vi var inte där samtidigt så dom viste inte om att den andra sjöng, och vi sa att dom inte fick berätta.

Låten börjar så fint med att Ida sjunger. När andra versen börjar är de manges ljuva stämma som hörs. Minen på Ida är obetalbar! Så chockad! Så jäkla kul! Haha :)

Söndagen gick i lugnets tecken. Vi gjorde nu inte många knop. Men de var de värt efter en så kul kväll :)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Fnnt brollopspar! =)



Nä snömängden är nog inget att oroa sig för, det är bra med snö där. Enda som kan bli är väl att isarna kan bli lite blöta.. men de vet man ju heller aldrig, vänder ju så fort där. Ifjol var vi upp näst sista helgen i april och då var det typ en dm vatten på isen och när vi var upp helgen efer hade det frysit på igen och var stenhårt =)

2012-03-26 @ 20:56:02
URL: http://hannaaldrin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0