30 mars

Fredag!! :) nu är de inte länge kvar till söndag, då tar vi vårt pick och pack och drar till gauto :) dock verkar de som de bara blir jag Anton Billy och Ubbe som far på söndag. Dom andra kommer måndag/tisdag pga jobb eller utlandsresor. De blir ju helt klart roligare när resten av gänget ansluter :)

Igår var jag mamma och B till storheden. Skulle ju som sagt köpa en madrass till resesängen. Men dom hade också slut (gahh!!!) vi får lov att ta den vanliga madrassen även om den är lite liten. Vi hitta ju däremot lite annat att handla. Ica maxi är nu en affär som jag gärna skulle ha i pite :)

Vi är ju förövrigt hundvakt åt Kerran i några dagar medan svärmor och svärfar mår gott i Teneriffa. De är himla mysigt. Billy gillar Kerran skarpt och vill gärna fram och känna. Kerran gillar inte riktigt Billy. Hon tycker att han är lite läskig och går gärna där ifrån. De resulterar i att Billy tror att hon leker. Så han kryper mot henne, hon flyttar dig till ett annat rum, och Billy kryper efter osv glad i hågen :)

Idag ska vi till konsum och säga hejdå till finaste Lena :'/ som gör sin sista dag på jobbet idag.


Kommentarer
Postat av: Petra

Ja huset kändes bra på alla sätt o vis :)

Hörde innan att det visst var en hel del som var intresserade, men konstigt att inte mäklaren informerade oss om att det varit en till visning.. :/

Ska dit även måndag så då kan man ju höra med han hur mycket folk det varit där :)

Ja nu håller vi verkligen våra tummar o tår, men man ska inte hoppas alltför mycket för då blir man bara besviken om det inte går vägen..

Ja vi får väl se om vi blir grannar, hehe :P

Ha en trevlig påsk!!

2012-03-31 @ 10:00:53
URL: http://petrafjllstrm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0