17 maj

Och Norges nationaldag, grattis Norge ;)

Veckan har gått fort med tanke på denna långhelg. Tisdag var de mammaträff här. Rowligt :) de händer nu mkt med ungarna när man inte träffas på länge. Utvecklingen går raskt :)

Vi har ju köpt en vagn till Billy, en lite nättare paraplyvagn som inte tar lika stor plats i bilen när man ska iväg någerst. Än har vi inte provkört den ute, men den får lov att duga. Har då blivit bäst i test 2 år i rad så he bli no fint :)

I gårkväll for vi till Mange och Ida och där bjöds de på "äppelamulpaj" ;) en paj med äppelfylld åsna. Haha nädå, en vanlig hederlig smulpaj. Sjukt god var den och inte alls onyttig. Sen spelade vi kort, 500. Jag såg till att vinna båda omgångarna :)

Idag verkar de bli hockey för hela slanten. Sverige spelar ju först ikväll men de rullar alla 4 kvartsfinaler på tv idag och anton verkar promt ska se alla matcherna, Men nå nytta bör man ju göra idag. Får se vad jag kommer på.

I helgen är de gatuloppis i svensbyn. De blir kul. Ska knalla runt till husen här omkring i alla fall och se om man hittar nå användbart :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0