9 maj

Idag har vi endel på agendan jag och Billy. Anton har jobbat till 19-20 hela veckan och så lär de fortsätta. Vi ska i alla fall iväg och handla så vi kan göra en eller två tårtor till de stundande ettårskalaset. Sen blir de att göra dom, städa upp lite här hemma, blåsa upp lite ballonger, sen vankas de besök :)

Har lite problem att komma på vad jag ska göra för tårtor. Men de får bli vad de blir :p

På jobbfronten går de desto sämre, vi har haft den 2a förhandlingen och gick snarare ett steg bakåt än framåt. Vi drar de vidare till central förhandling och hoppas att dom kommer på bättre tankar!

Billy har förövrigt börjat säga fler ord. De nyaste är hej och de säger han sisådär 500 ggr om dan ;) annars är de mamma och pappa han kan. Och såklart brumma som en skoter, eller var de en k50? Haha :)

Tjipptjopp!


Kommentarer
Postat av: Nina

Jasså, ja neo har över hela kroppen, man känner när man stryker sen är de mest på ryggen för han och vi ljumskarna. Men hela kroppen är täkt var på bvc för att kika på de eftersom han haft de en vecka, så vi ska bara smörja med propyderm tror jag de hette. Få se vad dom säger om era prickar! Ja 1 årskontroll skojskoj vi har nästa vecka:P tråkigt med jobbet! Hoppas de blir bättre med de!

Hoppas också att allt ä'r bra med er:D

2012-05-09 @ 19:59:11
URL: http://niina88.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0